עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
יהודים שיש להתפלל לשחרורם
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: מליק על דצמבר 08, 2006, 20:19:13 ---
--- ציטוט של: Kahane Was Right על דצמבר 08, 2006, 14:35:11 ---
--- ציטוט של: מליק על דצמבר 05, 2006, 14:23:22 ---כולם, להוציא יגאל עמיר, הם קדושים שיש להוציאם מהכלא.
יגאל עמיר, נאלץ אני לא להסכים איתכם, רצח את בן עמו, שאמנם עשה דבר נוראי בהסכי אוסלו הזוועתיים, אבל הוא רצה את טובתץ העם, והוא שירת בצבא ההגנה לישראל כל חייו.
רבין אמנם סיים ברע דרכו עם ההסכמים המתועבים, אבל כוונותיו היו טובות, וחוץ מזה, מאז ועד היום כל מה שקרה זה שהשמאל התחזק כתוצאה מכך, מסתכלים על הדתיים כעל רוצחים, העם התפלג והערבים התחזקו. מה יצא מזה? יגאל עמיר, מי יתן ויירקב בכלא על פשיעה זו כנגד החוק הישראלי, כנגד החברה הישראלית, כנגד אדם ושפחתו אשר שירתו את ישראל מעל ומעבר.
ולא, אני לא שמלאני כי אם ימני מובהק שמתכנן לשנות את פני המדינה הזו אחת ולתמיד!
יש לנו את הכח- הצביעו איחוד לאומי מפד"ל, כי הם באמת יכולים להיות מספיק חזקים בשביל לשנות את המצב!
--- סוף ציטוט ---
עשה לי טובה אתה ימיני בכלל? רבין הבוגד העלוב הזה חילק את הארץ שלנו חתם הסכמים עם הרוצחים שלנו נתן נשק לאויבים שלנו כדי שיהרגו את חיילינו ואת האזרחים שלנו! מה שיגאל אמיר עשה פה זה הצלת נפשות כל עוד רבין היה ממשיך בתפקידו אז עוד שטחים הוא היה נותן ועוד הסכמים משפילים הוא היה חותם עם האויבים שלנו ועוד נשקים הוא היה מזרים לערבים.
מה שיגאל עמיר עשה זה היה המעשה הכי הכי נכון שהיה אמור להעשות אם רבין היה ממשיך בתפקידו לא ניראה לי שהייתה קיימת מדינת ישראל.
אה ודרך אגב אם אתה מצביע למפד"ל תכף אני יביא לך איזה לינק לסרטון מהאתר של ברוך מרזל אחרי שתראה אותו אני מקווה שתשנה את הדעה בקשר למפלגה "הימינית" הזאת.
--- סוף ציטוט ---
יגאל עמיר הוא פושע נתעב- צריך הלרוג אותו לא להושיב אותו בכלא לא יעזור לכם כמה שתשכנעו את עצמכם אחרת..... וכן אני ימני, וןימני לא אומר להרוג כל מי שהוא לא אני- אלא לחפש פתרון אמיתי לבעיית הערבים, אני בעד טרנספר, אבל אני גם ריאלי..... אתם מדברים שטויות לא הגיוניות ומרזל מזיין ת'שכל מאוד יפה ודבריון מאוד אהובים עליי, אבל הוא חסר כח ולא יכול לממשם אז זה דיבורים באוויר- ליברמן ואיחוד לאומי מפד"ל יכולים באמת לשנות....
--- סוף ציטוט ---
אתה בכלל ימיני? תומך במפד"ל שהייתה בממשלת שרון? תראה תסרטונים ותבין מי הם המפד"ל.
ורק לידע כללי יגאל עמיר לא פושט נתעב אלה גואל ישראל שגאל אותנו מפושע נתעב חסר רחמים ושמו יצחק רבין.
ותתחיל להריץ מחשבות במוח שלך מה היה קורה אם יגאל לא היה עושה תמעשה לא ניראה לי שהיינו פה אם בכלל חיים.
מליק:
די לסגידה העיוורת לערכים מדומיינים!
יגאל עמיר פושע עלוב.... הוא רוצח חסר כבוד...
תגידו מה שתרצו על רבין, אבל הוא נתן לנו לחיות בשקט יחסי, תחשבו מה היה קורה אם לפלשתינאים היה עכשיו גם את ירדן, בעלת אחוז כל כך גדול של פלשתינאים לצידם!
ואם להיות "ימני" אומר לאהוב את הרוצח הזה אז וואלה, אני לא רוצה את התואר ה"נכבד" הזה.....
וכן אני ימני אבל לא בצורה מגוכחת כמוך... מצטער לאכזב אותך....
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: מליק על דצמבר 09, 2006, 05:22:20 ---די לסגידה העיוורת לערכים מדומיינים!
יגאל עמיר פושע עלוב.... הוא רוצח חסר כבוד...
תגידו מה שתרצו על רבין, אבל הוא נתן לנו לחיות בשקט יחסי, תחשבו מה היה קורה אם לפלשתינאים היה עכשיו גם את ירדן, בעלת אחוז כל כך גדול של פלשתינאים לצידם!
ואם להיות "ימני" אומר לאהוב את הרוצח הזה אז וואלה, אני לא רוצה את התואר ה"נכבד" הזה.....
וכן אני ימני אבל לא בצורה מגוכחת כמוך... מצטער לאכזב אותך....
--- סוף ציטוט ---
יגאל עמיר רוצח חסר כבוד?
מה רבין הבוגד העלוב הזה עשה? לקח חלק ברצח גיבורי אצ"ל.
נתן נשק לערבים כדי שיהרגו את החיילים שלנו ואת אזרחי מדינת ישראל.
נתן להם שטחים חתם הסכמים עם רוצחים!!! שיחחר מחבלים רוצחים שרצחו אחר כך יהודים!
אתה קולט בכלל מה התת-אדם הזה עשה? אדם כזה הוא סכנה קיומית למדינת ישראל ואם יגאל עמיר לא היה עושה את המעשה היום לא הייתה לנו מדינת ישראל הערבים היו שולטים בכל מקום כל הארץ הייתה שלהם.
גם רציתי להוסיף עד משהו יש כאלה שאומרים מה יגאל עמיר זה דתי זה עובר על עשרת הדיברות אז בבקשה תשובתו המלאה של יגאל עמיר בבבית המשפט:
"לא עשיתי את הדבר בשביל לעצור את תהליך השלום, כי אין כזה מושג 'תהליך שלום'. זה תהליך מלחמה. אני לא מיומרתי לעצור את תהליך השלום. מעשה אחד לא יכול לעצור את תהליך השלום, זה רק לזעזע את דעת הקהל בעולם. האנשים אדישים לזה שמוקמת פה מדינה פלשתינית וצבא של מחבלים שניתן להם נשק לא לצורכי שלום, ומי שמשלה את עצתו שהמחבלים ישמרו עלינו – טועה.
"לפי ההלכה", הוסיף עמיר, "ברגע שיהודי מוסר את העם שלו והארץ שלו בידי האויב, חייבים להרוג אותו".
השופט: ואיזה רב לימד אותך את ההלכה הזאת?"
עמיר: "אף אחד לא לימד אותי את ההלכה הזאת. כל החיים שלי אני לומד גמרא, ויש לי את כל הנתונים; יש תרי"ג מצוות בתורה".
השופט: האם בוטלו עשרת הדיברות?"
עמיר: 'לא ביטלו את עשרת הדברות. יש ציווי יותר חשוב מ'לא תרצח' - זה "הצלת נפש". בזה אתה מציל. גם כשאתה הורג במלחמה זה אקט שלילי, אך המטרה היא נעלה ולכן מותר לעשות את זה. אם ראש הממשלה מצהיר שהוא אינו אחראי לביטחון של שני אחוזים מהעם ולוחץ את היד לגדול הרוצחים ומשחרר מחבלים מהכלא, שאחרי כמה ימים רוצחים יהודים - הוא לא ראש ממשלה שלי".
MiSs_DAnIeL:
:o הוצאת לי את המילים מהפה
אף פעם לא הכרתי את המשפטים האלה של יגאל אמיר- כל הכבוד לו!
ומליק- אם רבין זכינו לשקט מדומה מה שנקרא, הרי ברור שבטווח הרחוק המדינה שלנו הייתי נטולה לסיכון עצום מצד האויב הערבי
--- ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
יגאל עמיר רוצח חסר כבוד?
מה רבין הבוגד העלוב הזה עשה? לקח חלק ברצח גיבורי אצ"ל.
נתן נשק לערבים כדי שיהרגו את החיילים שלנו ואת אזרחי מדינת ישראל.
נתן להם שטחים חתם הסכמים עם רוצחים!!! שיחחר מחבלים רוצחים שרצחו אחר כך יהודים!
אתה קולט בכלל מה התת-אדם הזה עשה? אדם כזה הוא סכנה קיומית למדינת ישראל ואם יגאל עמיר לא היה עושה את המעשה היום לא הייתה לנו מדינת ישראל הערבים היו שולטים בכל מקום כל הארץ הייתה שלהם.
גם רציתי להוסיף עד משהו יש כאלה שאומרים מה יגאל עמיר זה דתי זה עובר על עשרת הדיברות אז בבקשה תשובתו המלאה של יגאל עמיר בבבית המשפט:
"לא עשיתי את הדבר בשביל לעצור את תהליך השלום, כי אין כזה מושג 'תהליך שלום'. זה תהליך מלחמה. אני לא מיומרתי לעצור את תהליך השלום. מעשה אחד לא יכול לעצור את תהליך השלום, זה רק לזעזע את דעת הקהל בעולם. האנשים אדישים לזה שמוקמת פה מדינה פלשתינית וצבא של מחבלים שניתן להם נשק לא לצורכי שלום, ומי שמשלה את עצתו שהמחבלים ישמרו עלינו – טועה.
"לפי ההלכה", הוסיף עמיר, "ברגע שיהודי מוסר את העם שלו והארץ שלו בידי האויב, חייבים להרוג אותו".
השופט: ואיזה רב לימד אותך את ההלכה הזאת?"
עמיר: "אף אחד לא לימד אותי את ההלכה הזאת. כל החיים שלי אני לומד גמרא, ויש לי את כל הנתונים; יש תרי"ג מצוות בתורה".
השופט: האם בוטלו עשרת הדיברות?"
עמיר: 'לא ביטלו את עשרת הדברות. יש ציווי יותר חשוב מ'לא תרצח' - זה "הצלת נפש". בזה אתה מציל. גם כשאתה הורג במלחמה זה אקט שלילי, אך המטרה היא נעלה ולכן מותר לעשות את זה. אם ראש הממשלה מצהיר שהוא אינו אחראי לביטחון של שני אחוזים מהעם ולוחץ את היד לגדול הרוצחים ומשחרר מחבלים מהכלא, שאחרי כמה ימים רוצחים יהודים - הוא לא ראש ממשלה שלי".
--- ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
מליק:
שוב, אתם טועים. רבין עשה את שעשה כדיי לעזור לעם, בין אם אתם מסכימים עם דרכו או לא...
והדת במדינה היא פחות חשוב מהחוק..... החוק אוסר על זה, יגאל עמיר צריך לשבת כל חייו בתא מבודד מתחת לאדמה בלי אור יום לעולם עם 2 ארוחות ביום!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה