עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

יהודים שיש להתפלל לשחרורם

<< < (7/20) > >>

popmart:
לא הרגתי שום ילד!!!! אתה לא מיודע שבתשקורת השמאלנית שלנו כל מחבל הוא פיתאום הופך ל"ילד"????
חוץ מיזה, הילד הערבי של היום הוא המחבל של המחר!!! לכן טוב מאוד שחיסלתי את החזיר הנאצי הקטן ההוא. אם לא הייתי עושה זאת אז אולי היום הוא כבר היה רוצח את אמא שלך ואבא שלך ושוחט את האחיות והאחים שלך ועורף את ראשם!!! אני לא מאמין שאתה כל כך תמים.....
ויהודי אני לא יהרוג לעולם.אני לא ערבי או שמאלני....

עז77:

--- ציטוט של: בואו נעשה! על נובמבר 29, 2006, 00:04:17 ---
--- ציטוט של: popmart על נובמבר 28, 2006, 15:12:49 ---ולא לשכוח אסיר ציון מספר 1 - חיים בן פסח!!!!

אח שלי?מה אתה דפוק?הודעה אחת של ערבי ואתה מאבד את הראש?ומה יקרה שאיזה יהודי יעצבן אותך?גם אותו תהרוג?
תירגע ודחוף! יש הבדל בין להאמין ולהילחם לבין להרוג ילדים ולהנות מזה.תתבייש לך.

אחמד מה שלומך? מה שלומו של המוצץ לחזירים מוחמד?? הוא בטח עסוק כרגע בסקס עם חזיר בן יומו נכון?
וחבריך בעזה??  איזה כיף היה במילואים האחרונים לירות עליהם תחמושת חייה ככה סתם......ללא שום סיבה. זה היה תענוג!! במיוחד ה"ילד" - מחבל ערבי מוסלמי נאצי שיריתי בו בשנת 97 בשירותי בעזה, היסתכלתי עליו מקרוב בזמן שהוא נשם את הדם שלו עד שנפח את נישמתו ועלה לגהינום.
מצפה למילואים הבא שלי!!

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

שאתה קורא לעצמך "בוא נעשה!" למה אתה מתכוון בדיוק? "לעשות שלום",
לעשות מהחיילים שלנו ברווזי מטווח? כל הכבוד לפופמארט שהוריד ערבי, אני לצערי רק פצעתי אחד,
זה כבוד גדול לפופמארט שחסך מעם ישראל עוד כמה צאצי שטן שאהידים - אז מה פה נראה לך לא נכון?
חובתנו להגן על עצמנו ודמו של ילד יהודי שווה יותר ממליון גו'קים ערבים! ואם לא נאה להם אז שיילכו לטוניסירדןלבנוןסוריהערבהסעודיתאינדונזיהעירקאיראןמצריםטורקיהכורדיסטארן וגם לטיזינאבי על הדרך מצדי.. רק שיסתלקו!

בואו נעשה!:

--- ציטוט של: popmart על נובמבר 29, 2006, 19:07:25 ---לא הרגתי שום ילד!!!! אתה לא מיודע שבתשקורת השמאלנית שלנו כל מחבל הוא פיתאום הופך ל"ילד"????
חוץ מיזה, הילד הערבי של היום הוא המחבל של המחר!!! לכן טוב מאוד שחיסלתי את החזיר הנאצי הקטן ההוא. אם לא הייתי עושה זאת אז אולי היום הוא כבר היה רוצח את אמא שלך ואבא שלך ושוחט את האחיות והאחים שלך ועורף את ראשם!!! אני לא מאמין שאתה כל כך תמים.....
ויהודי אני לא יהרוג לעולם.אני לא ערבי או שמאלני....

--- סוף ציטוט ---
תמים? מה הקשר?
אבל מה שאתה עושה {שלדעתי הוא מטופש } סתם נובע מהלחץ שלך!
המלחמה היא תודעתית,המלחמה היא על התקשורת
כשאני אומר בואו נעשה הכוונה זה לעשות עכשיו כשאולמרט מדבר על החזרות ואין לנונ על מי שנסמוך בממשלה,הכוונה היא שתתחילו
להפגין לצעוק ולהתגבש עם הימין,להראות לאולמרט שאין לו מנדטים
חוצמזה אל תגזים...אתה מדבר כמו ילד קטן:
הוא כבר היה רוצח את אמא שלך ואבא שלך ושוחט את האחיות והאחים שלך ועורף את ראשם!!! אני לא מאמין שאתה כל כך תמים.....
אני תומך בימין אבל ללכת ולירות בילדים בגלל שאתה עצבני עושה אותך  אותו זבל כמותם

MiSs_DAnIeL:
לפי מה הגעתם למסקנה שלפי ההלכה מותר להרוג ערבי באשר הוא?
בתנ"ך לפחות זה שאני לומדת ממנו לא מוזכר הדבר הזה (ככל הידוע לי)

לעומת זאת בקוראן כתוב הרבה על שנאת היהודים והצורך להרוג אותם שכן,איסלאם זה דת של שנאה

אז חבר'ה....
נראה לי מוגזם ללכת להרוג ערבים ולהגיד "מותר לנו כי הרב אמר"
זה בדיוק כמו שהם הולכים לעשות פיגועים כי הם חושבים שאם יהרגו יהודים הם יגיעו לגן עדן.

לפחות בואו תגידו שזה למען הצלת המדינה,שנשמע הרבה יותר משכנע

עז77:

--- ציטוט של: MrS.DaNIeL על דצמבר 02, 2006, 01:37:56 ---לפי מה הגעתם למסקנה שלפי ההלכה מותר להרוג ערבי באשר הוא?
בתנ"ך לפחות זה שאני לומדת ממנו לא מוזכר הדבר הזה (ככל הידוע לי)

לעומת זאת בקוראן כתוב הרבה על שנאת היהודים והצורך להרוג אותם שכן,איסלאם זה דת של שנאה

אז חבר'ה....
נראה לי מוגזם ללכת להרוג ערבים ולהגיד "מותר לנו כי הרב אמר"
זה בדיוק כמו שהם הולכים לעשות פיגועים כי הם חושבים שאם יהרגו יהודים הם יגיעו לגן עדן.

לפחות בואו תגידו שזה למען הצלת המדינה,שנשמע הרבה יותר משכנע

--- סוף ציטוט ---

דניאל את צודקת אני מסכים לגמרי, אני גם לא חושב שהפירוש שלך לדבריו של פופמארט היו מה שהוא באמת התכוון לומר,
מצד שני - באמת אם תשימי לב כל ערבי רוצה במותנו בין אם בסמוי או בגלוי, כי ככה מצווה האיסלם - חיים בן פסל מסביר זאת בתוכניותיו ומביא גם
דוגמאות שמראות מתוך הקוראן והחדית', ספרי "הקודש" של המוסלמים האלה - שמייסדם היה  רוצח ברברי ואנס סדרתי...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה