עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
דברים שכתבתי מתוך זעם וכאב לב.
למדיהו:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על דצמבר 06, 2007, 22:13:21 ---לא אמרתי שזה מה שאני רוצה מעולם, זה שאתה הבנת לא נכון זאת לא הבעיה שלי.
טעות שלך לא הופכת לפתע פתאום לתפיסת העולם שלי.
דיברתי עליה לטובה, כדוגמא לדמוקרטיה ולא להבדיל מהחונטה השלטת במדינת ישראבלוף.
זה לא אומר שזה הדוגמה השלטונית שאני רוצה למען העם שלי, העם היהודי (ולא העם הישראלי).
העם רוצה דמוקרטיה? מי קבע? אתה? יש פה בכלל דמוקרטיה שאתה מספר לי פה מנטרות על רצון העם?
--- סוף ציטוט ---
אם העם לא היה רוצה דמוקרטיה הוא לא היה מצביע, היה מפגין כל הזמן והיה עושה מהפכה. האם יש פה דמוקרטיה זו שאלה שניתנת לוויכוח, אבל העובדה היא שהעם חושב שיש דמוקרטיה והוא רוצה דמוקרטיה (עם או בלי מרכאות).
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: למדיהו על דצמבר 06, 2007, 22:18:38 ---אם העם לא היה רוצה דמוקרטיה הוא לא היה מצביע, היה מפגין כל הזמן והיה עושה מהפכה. האם יש פה דמוקרטיה זו שאלה שניתנת לוויכוח, אבל העובדה היא שהעם חושב שיש דמוקרטיה והוא רוצה דמוקרטיה (עם או בלי מרכאות).
--- סוף ציטוט ---
יש פה באמת דמוקרטיה? לך תצחיק מישהו אחר, שטפו את מוחו של העם הזה עוד לפני קום המדינה, גוורדיית מפא"י והשמאל עשו את זה עוד מתחילת המנדט הבריטי והמפהכה הקומוניסטית (שניהם מ1917), העם מפגין וראו ראינו מה שווים הפגנות (הכוונה לכאלה מצידו הימני של המפה הפוליטית), מהפכה? (מאיזו פלנטה נחתת?) עם עייף, עם ששברו את גבו בשואה, עם שלא הייתה לו מדינה 2000 שנה, עם ששטפו את מוחו יהודונים! שונאי עמם ועצמם (שאני אזכיר לך מאיזה עם הגיע קרל נרכס? או מי היו המוחות המאחורי רוסיה הסובייטית? יהודים!!!), עם כזה שחי במדינת 1984 אליבא דספרו הגאוני של ג'ורג' אורוול (שלבטח לא קראת), עם כזה יעשה הפיכה? (ושלא תבין לא נכון, אני כן תומך בהפיכה כפי שכבר כתבתי, אבל בשביל זה צריך שינוי תודעה, עיין ערך החירטוט אודות הדמוקרטיה).
וזה שהעם (או לפחות חלק ממנו) משרך עצמו לקלפיות פעם בכמה שנים איננו הופך זאת לדמוקרטיה (גם אצל הסינים, הסובייטים, מזרח גרמניה וסדאם חוסיין היו בחירות, זה הפך אותם לדמוקרטיה?)
למדיהו:
גלשנו לנושא אחר. דיברנו על: האם העם רוצה דמוקרטיה או לא.
אגב, אני גם לא חושב שיש דמוקרטיה כשיש 18 משפחות שמכתיבות לממשלה של כל מפלגה מה לעשות.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: למדיהו על דצמבר 06, 2007, 22:52:45 ---גלשנו לנושא אחר. דיברנו על: האם העם רוצה דמוקרטיה או לא.
אגב, אני גם לא חושב שיש דמוקרטיה כשיש 18 משפחות שמכתיבות לממשלה של כל מפלגה מה לעשות.
--- סוף ציטוט ---
"אגב, אני גם לא חושב שיש דמוקרטיה כשיש 18 משפחות שמכתיבות לממשלה של כל מפלגה מה לעשות"- זה לא רק הם, רמת הבוגדנות והשלטון ביד ברזל בעם ללא בחירה והחלפת שליט אלא סוג של ואריאציה בין חונטה לאוליגרכיה שלטת, היא נמצאת בהרבה יותר מ-18 משפחות (שאני יודע היטב למי אתה מתכוון), אפ אתה שואל אותי ישנה בערך קבוצה של, וכאן אני נותן הערכה גסה, 2000 איש ואישה במדינה שקובעים פה הכל, הם לא עומדים לבחירה וקובעים לעם מה לחשוב, מה לגיטימי ומה לא לגיטימי, ואפרופו ה-18, לא בכדי נאמר: "בעל המאה הוא בעל הדעה" - ברוך הבא לישראל.
הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
שאלה לנץ:נץ,רציתי לשאול אותך מי אתה מציע להעמיד בראש "ממלכת ישראל" וכיצד אתה חושב שיש לעשות זאת? :-\
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה