עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

דברים שכתבתי מתוך זעם וכאב לב.

<< < (8/9) > >>

חזון ארץ ישראל השלמה:
חזק וברוך נץ! כמה שאלות: איך אתה מצפה למצוא מישהו מבית דוד שימלוך על ישראל (מישהו עם ממצאים מדוייקים שחס וחלילה לא יוליך אותנו שולל)? העם היהודי בתקופת מלכים רבים סבל אני מאמין שגם היום סובל אבל ברוך השם-אפשר לסבול, כאשר אתה רוצה להתחיל שלטון מלוכני בארצנו איך תגרום שהעם שרוב העם יתמוך בו. ושאלה חשובה ביותר: דעותי ימניות זה בדוק אך הרשה לי לשאול מה תעשה לבוגדים השמאלנים אם ינסו לעשות הפיכה למשטר המלוכני שתקים? אני מקווה שזה לא הרג כי לפי דעתי זאת לא הדרך להביא משיח

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: חזון ארץ ישראל השלמה על אפריל 22, 2010, 16:33:55 ---חזק וברוך נץ! כמה שאלות: איך אתה מצפה למצוא מישהו מבית דוד שימלוך על ישראל (מישהו עם ממצאים מדוייקים שחס וחלילה לא יוליך אותנו שולל)? העם היהודי בתקופת מלכים רבים סבל אני מאמין שגם היום סובל אבל ברוך השם-אפשר לסבול, כאשר אתה רוצה להתחיל שלטון מלוכני בארצנו איך תגרום שהעם שרוב העם יתמוך בו. ושאלה חשובה ביותר: דעותי ימניות זה בדוק אך הרשה לי לשאול מה תעשה לבוגדים השמאלנים אם ינסו לעשות הפיכה למשטר המלוכני שתקים? אני מקווה שזה לא הרג כי לפי דעתי זאת לא הדרך להביא משיח

--- סוף ציטוט ---
שאלות טובות שאלת, מכיוון שהם נשאלו בצורה תרבותית ונאותה ומסבירת פנים מתוך רצון כנה לבירור, אשתדל לענות על כל שאלה בפירוט:
1.) איך אני מצפה לבואו של מישהו כזה מבית דוד, ישנם משפחות בישראל שיכולים דווקא להוכיח הוכחות גנאולוגיות שמתייחסות לדוד המלך ושושלתו, בהן משפחות דיין (נשיא), פרץ, אברבנאל, שאלתיאל, דון-יחיא, חרל"פ ועוד, מי שיתחיל שלטון מלוכני זה דווקא סנהדרין לאחר החזרת הסמיכה הרבנית לדון דיני קנסות וכו', ובתוספת נביא אמת (סביר שזה יהיה אליהו הנביא).
בנתיים, אני מעדיף משהו כמו משטר נשיאותי דמוקרטי אמיתי ולא איזה בלוף בדמות שלטון אוליגרכי שיש היום.

2.) בוגדים יוצאו להורג, בדגש על קומוניסטים בגלוי ובמסווה במציאות שתבוא עם שינוי השלטון המיוחל, את הערב רב צריך לטהר אחת ולתמיד מן הארץ והעם.

TzionIL:
ישר כוח!! אני חדש בפורום, סוף סוף מצאתי מקום בו יש אנשים שחושבים כמוני, ממש הימין האמיתי! אני ממפוני גוש קטיף לשעבר וסוף סוף מצאתי מקום שאני יכול לקרוא ולראות דברים ולדעת שיש עוד אנשים שסובלים מהמחלה שפוקדת את המדינה שלנו. כל הכבוד לך :)

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: TzionIL על יולי 01, 2010, 09:33:27 ---ישר כוח!! אני חדש בפורום, סוף סוף מצאתי מקום בו יש אנשים שחושבים כמוני, ממש הימין האמיתי! אני ממפוני גוש קטיף לשעבר וסוף סוף מצאתי מקום שאני יכול לקרוא ולראות דברים ולדעת שיש עוד אנשים שסובלים מהמחלה שפוקדת את המדינה שלנו. כל הכבוד לך :)

--- סוף ציטוט ---
אתה לא ממפוני גוש קטיף, זבל מפנים, אתה ממגורשי גוש קטיף!

yossso:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על פברואר 02, 2008, 20:43:33 ---לצערי יש פה עדת מזוכיסטים אכולי שנאה עצמית המחכים בכליון עיניים לשלב הייסורים.

--- סוף ציטוט ---

1. האם יש באמת הוכחות לכך שאנשים כמו בן גוריון וכו' היו בעצם בוגדים מלכתחילה? לא נראה לי אינטואיטיבית, אני חושב שהוא סתם היה יהודי לא מספיק אגרסיבי ולא מספיק מציאותי, שכל זה לא תחליף לקומון סנס. ואחרי הכל.. יהודי ממוצא פולני. לאחר כזה קשה לצעוק 'מוות לערבים' או דברים בסגנון. ברור למה. אז אשמח להוכחה לטיעון הימני-אמיתי של הימין הפחות חזק כמזויף. לדעתי גם ביבי לא מזויף. אחרת למה שהתקשורת תתנגח בו (בפעם הראשונה שהוא עלה לשלטון)? למה שהוא יפעל נגד איראן כשהוא באופוזיציה? למה כשהוא עלה אחרי ברק הפיגועים פסקו כמעט בוואת אחת? ולמה הוא ייצב את הכלכלה על חשבון המוניטין שלו? היה עוד משהו חשוב אחד שהוא עשה ושכחתי. גם מנהיגים מפחדים מטרור אולי, לא יודע כמה מוגנות המשפחות שלהם מארגוני טרור. ו/או גם מנהיגים מושפעים מרוח התקופה, המערב בלבל חזק בשכל, בעיקר בשנות ה- 90 אני אומר (אני 1983), אלה לא בהכרח אנשים בוגדניים, סתם מושפעים. ואנשים, בניגוד לדיעה הרווחת, יכולים בכל גיל להשתנות, גם ביומם האחרון. מי שהמציא את המשפט "מבוגרים לא משתנים" אין לו טיפת כבוד לפלא הזה שנקרא 'אדם'.

2. מלוכה. קודם כל, הרעיון עצמו של מלוכה. אני נמשך אליו אבל זה בעיקר כי מלוכה מכילה בה מיתולוגיה יפה - אבירים, כס מלכות, רשלייה - הוזיר הרשע, כתר, שרביט. אבל בקשר לנצר דוד. קודם כל, אם היה היום נצר לדוד, הוא לא אמור איכשהו לבלוט כך שניתן יהיה לזהות אותו? דבר שני, הוא לא אמור להיות איזשהו פשוט עם שלא חושב אפילו על מלוכה? כמו דוד המקורי? למה שזו תהיה נצר מלוכה? זה נשמע שגוי בהתחשב בעובדה שאוגוסטוס עשה טעות כאשר מינה לקיסר את בנו האידיוט שרק עשה צרות. בטח שמעת על "חומץ בן יין". גם הבן של מהטמה גנדי מדבר היום שטויות ודברי שיטנה.. זאת לא שיטה. אני אמנם לא בעל פתרון, (נראה לי שאמורים לחפש את האדם הכי טהור ותמים, אבל אולי אני טועה כי.. יש פוליטיקה בעולם ואדם תמים מדי לא יבין אותה ויסתבך ויהיה קל לעבוד עליו.. קשה קשה.) לדעתי ראש הממשלה הבא של ארה"ב צריך להיות פטריק ביוקנן. נורא התרשמתי מהידע שלו.

אז אין לי פתרונות משלי, ואני מנסה לסתור את רעיונותיך שלך.. מה תאמר על זה..

אם תשאל אותי, אני יכול להיות משנה למנהיג (אחד מני רבים. כמו שר בממשל.). המנהיג עצמו? אני אתמוטט מפחד ואהיה לא החלטתי. יחד עם זאת.. אין לי ידע עצום כמו שלך ושל Hebraic... כמעט רק בפורום הזה פגשתי אנשים שאני בבטחון יכול לומר 'הם חכמים ממני'. (אני גאוותן. יש בי תכונה כזאת. האם פגעתי כך במישהו? לא. אינני מאמין בענוות שווא, יש להשתדל לשמור על יחס ישר בין ידיעותיך בתחום מסוים לבין גאוותך לגבי תחום זה. ידיעותיי בתחום נפש האדם היא הרבה ביותר שלי. הייתי אדם שהיה בדיכאון (מגיל 6 התחיל המצב סביבי להיות נורא ואיום. בגיל 22 או 23 יצאתי מהדיכאון. היום אינני בדיכאון. כל התרופות נראות לי חרטה. כי הדיכאון נובע מהצורה בה אתה חושב, שהתפתחה בצורה עקומה ע"מ לשמור על רגש מסוים בלב. הדיכאון גם מתפתח מהמצב בו אתה נמצא (אם אתה חי בין אנשים שיש סיכוי גבוה שיעליבו אותך, תהיה במצב דכאוני. זה לא מעיד על תפיסה עקומה אצלך, או על רגש פגוע.))
אני אדם שלא מושפע כמעט בהכרה שלו - קפה לא מעורר אותי, סתם עושה לי רע. אלכוהול (ערק, וודקה) עושה לי לכל היותר ראש צלול יותר מהמחשבות על העבר. אבל מעולם לא איבדתי שליטה על מה שאני אומר עקב אלכוהול. גם כשהעיניים גדולות וההליכה לא יציבה. אני לא שותה או מעשן, גם לא קפה - זה כאב ראש או בטן. מה מעורר בזה?
אני בז לכל הפסיכולוגיה כולה. בקירוב טוב. ואני מדבר בתור 'אחד שהיה שם'.

3. כשאני כותב דברים מתוך זעם וכאב לב. אני הרבה יותר אלים מזה. אתה די רציונלי כשאתה זועם וכואב. (אינני אדם ציני, אם הייתי רוצה להיות, לא הייתי משאיר מקום לספק)

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה