עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

מקימים ישובים חדשים!!!!!!

<< < (3/6) > >>

אריה י:
לק"י [!!!]

הסיבו"ש הקודם נפל על 'שבת ארגון של בנ"ע' וזה לקח חלק מהנערים. אמנם לא חלק גדול מהמשתתפים.. - אחרי הכל בנ"ע לא בדיוק בכיוון. והחודש הזה בגלל ה'עליות' למאחזים.
אם כי בהחלט רואים שפחות ופחות מגיעים.. אפילו שכן מצטרפים מדי פעם אנשים חדשים. דבר טוב הוא לראות גם יהודים 'חרדים' בסיבו"ש!   אני חושב שזה נגרם כתוצאה מהשתהות בפעילות. מצידנו. הסיבו"ש הוא עובדה בשטח. נכון, קורה שמבטלים אותו בגלל רע-מדאן או משהו.. אבל הוא כבר למעלה מחמש שנים! צריכים להתקדם הלאה! גם הסיבו"ש - המנהג, הוא לשם משהו, הוא נוצר בזמן הגלות, הוא לא האידיאל שלנו!

אורי'ין:
בס"ד,

--- ציטוט של: אריה י על דצמבר 10, 2007, 11:41:48 ---לק"י [!!!]

הסיבו"ש הקודם נפל על 'שבת ארגון של בנ"ע' וזה לקח חלק מהנערים. אמנם לא חלק גדול מהמשתתפים.. - אחרי הכל בנ"ע לא בדיוק בכיוון. והחודש הזה בגלל ה'עליות' למאחזים.
אם כי בהחלט רואים שפחות ופחות מגיעים.. אפילו שכן מצטרפים מדי פעם אנשים חדשים. דבר טוב הוא לראות גם יהודים 'חרדים' בסיבו"ש!   אני חושב שזה נגרם כתוצאה מהשתהות בפעילות. מצידנו. הסיבו"ש הוא עובדה בשטח. נכון, קורה שמבטלים אותו בגלל רע-מדאן או משהו.. אבל הוא כבר למעלה מחמש שנים! צריכים להתקדם הלאה! גם הסיבו"ש - המנהג, הוא לשם משהו, הוא נוצר בזמן הגלות, הוא לא האידיאל שלנו!

--- סוף ציטוט ---
אה..
נכון, הרב ישראל אמר שבית המקדש יבנה שאנחנו נפסיק רק להסתובב סביב הר הבית אלא נפרוץ אליו מכל הכיוונים כדי לבנות את בית המקדש! יבנה המקדש!

אריה י:
לק"י [!!!]

נשאל פעם הרב כהנא כמה אנשים לדעתו צריך כדי להשתלט על הר הבית, בתחילה הוא היסס ואמר שקודם נצטרך להשתלט על דברים אחרים... ואז אחרי דקה הוסיף "בעצם, 300 איש. כן, עם 300 איש אפשר ונצליח".

פּז:

--- ציטוט של: אוריינוש על דצמבר 10, 2007, 11:37:02 ---בס"ד,
הייתי ב-E1/מבשרת אדומים..מישהו הי'ה?..
ובערב הלכתי לסיבוב שערים..ולמה נדמה לי שמחודש לחודש יורדת כמות האנשים בסיבוב שערים?
חודש טוב =)

--- סוף ציטוט ---
הייתי!
(בניסיון להציל מעט מכבודם של החילוניים האדישים).

הלב של המנורה:
הייתיבE1 בערך עם 7 חברים היו הרבה אנשים...בערך 700-800
פז גם אנחנו חילונים ודווקא היו הרבה חילונים...
לפי מה שחבר שלי אומר שפינו אותם שוב והם חוזרים בערב אולי נילך.

דרך אגב מה זה סיבוב שערים?

*נכתב ע"י ניר*

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה