כתב נושא: צריך כמה מליוני דולרים - בואו נעשה את זה, זה לא קשה  (נקרא 2882 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק האמת_תנצח

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
שלום חיים,

הזכרת שאיל לימין האמיתי הרבה כסף.

אבל כסף זה משהו שמשיגים - ואני הייתי רוצה לעזור.

כמה נקודות חשובות:

1. יש להקים קרנות PROXY FOUNDATIONS. הם לא צריכות קשורות לימין האמיתי ישירות, אבל מפיצות אידאולוגיה שמדברת אל אוכלוסיית היעד שהיא אוספת. למשל:

עבור יהודים חילוניים ימניים (רוויזיוניסטים - ויש הרבה כאלה), אפשר להקים "הקרן ע"ש ז'בוטינסקי להצלת מדינת ישראל" The Jabotinsky Foundation for Israeli Continuity או משהו בסגנון. לכל קרן צריכה להיות הצהרת כוונות ופעילות: "הקרן ע"ש ז'בוטינסקי פועלת כדי לחזק את התנועה הלאומית בארץ ישראל, ומתנה גב ועזרה כלכלית לכל תנועה פוליטית המתחייבת לנאמנות לארץ ישראל על מנת למנוע מסירת שטחים, לקדם חינוך יהודי לאומי".
ואז, מנקודת מוצא זו, ועל פי ה-mission statement הזה, יש להביא דוברים משכנעים וכריזמטיים, לצלם אותם, ולשים אותם באתר, עם הקריאה המתמדת לתרום.

דוגמא אחרת - עבור אוכלוסיית יעד של גויים קונסרבטיביים, אפשר להקים את The John Quincy Adams Foundation for a Strong Israel (סתם דוגמא, אני חושב שהרבה ימנים אמריקאים אוהדים דמות היסטורית זו, אבל אם אני טועה, אפשר לבחורת כל דמות הסטורית אחרת או לשנות את השם. מה שחשוב הוא שהשם וההצהרה יהיו אהובים על אוכלוסיית היעד).

בקיצור, לא חובה להשתמש רק באידאולוגיה של כך, שהיא TABOO. אפשר לרכב על המחשבה של הרוויזיוניסטים, או האוונגליסטים, ואף המתנחלים - יש כיום תנועת מנהיגות יהודית עם בדיוק אותה האידאולוגיה כמו זו של הימין האמיתי.

2. ברגע שאתר כזה יהיה קיים, מפיצים אותו בקרב אוכלוסיית היעד שעליה דיברתי. אפשר למצוא אנשים עשירים דרך linkedIn (לי יש שם קשרים די נרחבים ואשר למצוא שם בעלי חברות גדולות כקטנות שמן הסתם הם ימנים בדעותיהם), וכו'.

3. חיים בן פסח, לדעתי אתה צריך להתחיל לצלם את הסרטונים שלך לא מהמרתף, או לפחות תשיג בד ירוק או כחולchroma key  שמאפשר להחליף את הרקע כאשר אתה נואם. אולי אפילו תשיג איזה פודיום, שזה יראה רציני ומכובד. הכי טוב, שתתחיל להזמין אנשים לתוכניות שלך, שיראו שיש לך צופים (למרות שאולי קשה להשיג צופים ישראלים בחו"ל...).  תארגן conferences בבתי מלון מדי חודש חדשיים, וכל פעם שאתה נואם - צלם ופרסם!

יש הרבה אתרים שמוכרים כרומה קי -
http://www.amvona.com/?page=shop/category&category_id=bbb57357029cebaaa3b9daa9107da9b3&gclid=CMfZovaC_I8CFSosagod9XY2Mw
http://www.tubetape.com/

כמובן יש הרבה עבודה, אבל אלה הם פרוייקטים שיש לשקול ברצינות כדי להתקדם.

שי

מנותק האמת_תנצח

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
צריך כמה מליוני דולרים - בואו נעשה את זה, זה לא קשה
« להגיב #1 ב- : נובמבר 27, 2007, 05:09:57 »
חשבתי על זה והגעתי למסקנה - לקהל האמריקני הכי טוב לדבר על RADICAL ISLAM.

ולכן צריל להקים קרן THE RADICAL ISLAM AWARENESS FOUNDATION. וזה קל - כמה שאתה יותר מפחיד אותם, ככה יותר כסף אתה מקבל. וזה לא קשה להפחיד - האיסלמיסטים עושים עבורנו את כל העבודה :)

יש תנועה מצויינת כזו בארה"ב שנקראת AMERICAN CONGRESS FOR TRUTH של BRIGITTE GABRIEL - צפו בסרט שלה כאן:

אם לגשת לארגון הזה, אז כמעט בטוח שיתן כסף לימין האמיתי. האם יש לך דיאלוג איתם, חיים?

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #2 ב- : נובמבר 27, 2007, 08:13:19 »
האם יש סיכוי שישדרו את "האיסלאם-האמיתי" בערוץ8?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #3 ב- : נובמבר 27, 2007, 10:23:36 »
חברינו החדש הכול ביומו.
בנתיים חיים מתמקד בניסיון להסיג תמיכה בעליה ארצה.
הוא בהחלט צריך להתמד בזה.
כשהוא יהיה כאן התנועה תתמקד בפעילים וכסף.
אני מבין את ההתלהבות שלך.
אבל בהחלט צריך קודם לסים את אלפה ואז לטפל בבטה.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק ימני_גאה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לא נשכח ולא נסלח....
« להגיב #4 ב- : נובמבר 27, 2007, 13:53:51 »
כל הכבוד שלמה, רעיון מצוין, אני איתך!  O0

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #5 ב- : נובמבר 27, 2007, 14:33:00 »
חלילה לא מדובר ברעיון שלי.
אלה בגישה הכללית של התנועה.
כשהיצתרפתי והייתי חדש גם אני רציתי כבר שהאקשן יתחיל.
במהלך השבועות ואח"כ החודשים הבנתי שצריך קודם להביא את חיים לארץ.
ואז לטפל ביתר הדברים לרבות הכסף.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #6 ב- : נובמבר 27, 2007, 14:46:49 »
שלום חיים,

הזכרת שאיל לימין האמיתי הרבה כסף.

אבל כסף זה משהו שמשיגים - ואני הייתי רוצה לעזור.

כמה נקודות חשובות:

1. יש להקים קרנות PROXY FOUNDATIONS. הם לא צריכות קשורות לימין האמיתי ישירות, אבל מפיצות אידאולוגיה שמדברת אל אוכלוסיית היעד שהיא אוספת. למשל:

עבור יהודים חילוניים ימניים (רוויזיוניסטים - ויש הרבה כאלה), אפשר להקים "הקרן ע"ש ז'בוטינסקי להצלת מדינת ישראל" The Jabotinsky Foundation for Israeli Continuity או משהו בסגנון. לכל קרן צריכה להיות הצהרת כוונות ופעילות: "הקרן ע"ש ז'בוטינסקי פועלת כדי לחזק את התנועה הלאומית בארץ ישראל, ומתנה גב ועזרה כלכלית לכל תנועה פוליטית המתחייבת לנאמנות לארץ ישראל על מנת למנוע מסירת שטחים, לקדם חינוך יהודי לאומי".
ואז, מנקודת מוצא זו, ועל פי ה-mission statement הזה, יש להביא דוברים משכנעים וכריזמטיים, לצלם אותם, ולשים אותם באתר, עם הקריאה המתמדת לתרום.

דוגמא אחרת - עבור אוכלוסיית יעד של גויים קונסרבטיביים, אפשר להקים את The John Quincy Adams Foundation for a Strong Israel (סתם דוגמא, אני חושב שהרבה ימנים אמריקאים אוהדים דמות היסטורית זו, אבל אם אני טועה, אפשר לבחורת כל דמות הסטורית אחרת או לשנות את השם. מה שחשוב הוא שהשם וההצהרה יהיו אהובים על אוכלוסיית היעד).

בקיצור, לא חובה להשתמש רק באידאולוגיה של כך, שהיא TABOO. אפשר לרכב על המחשבה של הרוויזיוניסטים, או האוונגליסטים, ואף המתנחלים - יש כיום תנועת מנהיגות יהודית עם בדיוק אותה האידאולוגיה כמו זו של הימין האמיתי.

2. ברגע שאתר כזה יהיה קיים, מפיצים אותו בקרב אוכלוסיית היעד שעליה דיברתי. אפשר למצוא אנשים עשירים דרך linkedIn (לי יש שם קשרים די נרחבים ואשר למצוא שם בעלי חברות גדולות כקטנות שמן הסתם הם ימנים בדעותיהם), וכו'.

3. חיים בן פסח, לדעתי אתה צריך להתחיל לצלם את הסרטונים שלך לא מהמרתף, או לפחות תשיג בד ירוק או כחולchroma key  שמאפשר להחליף את הרקע כאשר אתה נואם. אולי אפילו תשיג איזה פודיום, שזה יראה רציני ומכובד. הכי טוב, שתתחיל להזמין אנשים לתוכניות שלך, שיראו שיש לך צופים (למרות שאולי קשה להשיג צופים ישראלים בחו"ל...).  תארגן conferences בבתי מלון מדי חודש חדשיים, וכל פעם שאתה נואם - צלם ופרסם!

יש הרבה אתרים שמוכרים כרומה קי -
http://www.amvona.com/?page=shop/category&category_id=bbb57357029cebaaa3b9daa9107da9b3&gclid=CMfZovaC_I8CFSosagod9XY2Mw
http://www.tubetape.com/

כמובן יש הרבה עבודה, אבל אלה הם פרוייקטים שיש לשקול ברצינות כדי להתקדם.

שי
אני אכן חושב שיש פה כמה כיוונים שיש לחשוב עליהם, אני כן חושב שחיים חייב לתת עליהם את הדעת.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.