חדשות ודיונים > דיון כללי
מה דעתכם על עוד מסע פירסום?..
liorso:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 14, 2007, 22:59:57 ---
--- ציטוט של: liorso על ינואר 14, 2007, 22:54:54 ---אם אתה יכול או עז אולי לשלוח את הבנק מטרות והנחיות לכל חברי הפורום או לפחות לפעילים זה מומלץ מאוד כי אני חושב שלא כולם נכנסים לכל אשכול שנפתח ואם אתה תפרסם את זה רק באשכול אחד ותשלח את בנק המטרות רק לחברים שיגיבו באותו אשכול נפספס מספר אנשים.
--- סוף ציטוט ---
הפעם אני מאמין שתהיה מדיניות שונה בקשר לזה אבל אני לומד לקח מפעם שעברה עד שאין כאן לפחות 8 אנשים שירצו לעשות את זה אין לנו למה...
יש המון מטרות ולא נספיק את כולם אי אפשר שחלק יעשו מחר וחלק עוד כמה ימים כל האפקט של הפירסום וההתקפה על האתרים הולך לעזאזל...
--- סוף ציטוט ---
זה ברור אבל חכה עד מחר כבר כולם פרשו לישון.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: liorso על ינואר 14, 2007, 23:08:22 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 14, 2007, 22:59:57 ---
--- ציטוט של: liorso על ינואר 14, 2007, 22:54:54 ---אם אתה יכול או עז אולי לשלוח את הבנק מטרות והנחיות לכל חברי הפורום או לפחות לפעילים זה מומלץ מאוד כי אני חושב שלא כולם נכנסים לכל אשכול שנפתח ואם אתה תפרסם את זה רק באשכול אחד ותשלח את בנק המטרות רק לחברים שיגיבו באותו אשכול נפספס מספר אנשים.
--- סוף ציטוט ---
הפעם אני מאמין שתהיה מדיניות שונה בקשר לזה אבל אני לומד לקח מפעם שעברה עד שאין כאן לפחות 8 אנשים שירצו לעשות את זה אין לנו למה...
יש המון מטרות ולא נספיק את כולם אי אפשר שחלק יעשו מחר וחלק עוד כמה ימים כל האפקט של הפירסום וההתקפה על האתרים הולך לעזאזל...
--- סוף ציטוט ---
זה ברור אבל חכה עד מחר כבר כולם פרשו לישון.
--- סוף ציטוט ---
כן ברור, אל תדאג אני מקווה שמחר תהיה לרעיון תמיכה רחבה בפורום...
23:10 כל הפורום רדום :D
DolphinBoy:
אני עומד על דעתי שספאם למרות שאני באתי דרך ספאם זה העושה לכם שם רע ולא רציני
DolphinBoy:
הופה קיבלתי כוכב כהנא - אפשר לקבל תמונה של נץ?
wjw:
אני גם רוצה לעזור בפירסום ואני כמעט כל יום מפרסם אותו(לא בכמויות גדולות אבל כמה שאפשר...)
אני חושב שאתה צריך לתת את התוכנית שלך כדי שנראה במה מדובר...
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה