חדשות ודיונים > דיון כללי
מה דעתכם על עוד מסע פירסום?..
כהנא צדק!:
מה דעתכם על עוד מסע פירסום ענקי שנעשה שוב בכל רחבי הרשת הפעם יותר גדול יותר ענייני ועם מראה יותר טוב.
מה דעתכם אבל לא כמו פעם שעברה שרק 3 עזרו צריכים תמיכה לפחות מ-10 שיפרמסו אז חברים תגלו רציניות 3 לא יכולים לעשות עבודה של 10...
אם באמת תרצו אני ייקח את זה רציני ויתחיל לעבוד על זה אבל השאלה אם תהיה תמיכה פה מהמשתמשים...
liorso:
אני בעד אבל שהפעם זה יהיה יותר רציני שנספיק לארגן לפחות שבוע לפני, זה לא בורח לנו לשום מקום פעם שעברה לא נכנסתי 12 שעות לפורום פתאום אני נכנס והכל כבר עבר! קחו את זה לתשומת ליבכם.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: liorso על ינואר 14, 2007, 22:49:24 ---אני בעד אבל שהפעם זה יהיה יותר רציני שנספיק לארגן לפחות שבוע לפני, זה לא בורח לנו לשום מקום פעם שעברה לא נכנסתי 12 שעות לפורום פתאום אני נכנס והכל כבר עבר! קחו את זה לתשומת ליבכם.
--- סוף ציטוט ---
כן אתה צודק פעם שעברה באמת זה היה לחוץ כי מאוד היינו צריכים את זה עכשיו יש לנו זמן לגבש תוכנית לעשות "בנק מטרות" מפואר לנסח הודעה טובה עם באנר אולי בקיצור יש עכשיו זמן להכול פשוט אנחנו רק צריכים אנשים שיתחילו להזיז תעניינים ולהשתתף בזה.
liorso:
אם אתה יכול או עז אולי לשלוח את הבנק מטרות והנחיות לכל חברי הפורום או לפחות לפעילים זה מומלץ מאוד כי אני חושב שלא כולם נכנסים לכל אשכול שנפתח ואם אתה תפרסם את זה רק באשכול אחד ותשלח את בנק המטרות רק לחברים שיגיבו באותו אשכול נפספס מספר אנשים.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: liorso על ינואר 14, 2007, 22:54:54 ---אם אתה יכול או עז אולי לשלוח את הבנק מטרות והנחיות לכל חברי הפורום או לפחות לפעילים זה מומלץ מאוד כי אני חושב שלא כולם נכנסים לכל אשכול שנפתח ואם אתה תפרסם את זה רק באשכול אחד ותשלח את בנק המטרות רק לחברים שיגיבו באותו אשכול נפספס מספר אנשים.
--- סוף ציטוט ---
הפעם אני מאמין שתהיה מדיניות שונה בקשר לזה אבל אני לומד לקח מפעם שעברה עד שאין כאן לפחות 8 אנשים שירצו לעשות את זה אין לנו למה...
יש המון מטרות ולא נספיק את כולם אי אפשר שחלק יעשו מחר וחלק עוד כמה ימים כל האפקט של הפירסום וההתקפה על האתרים הולך לעזאזל...
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה