יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
דין תורה לפושעי סדום
כהנא צדק:
בס"ד
מה העונש המקבל פושע שביצע פישעי סדום?
ומה קורה כאשר זה ערבי עושה זאת? העונש חבור יותר?
על פי התורה העונש הקשה ביותר זה סקילה? או שיש עונשים איטיים יותר לבהמות כאלה?
דוקא_כך:
אני לא יודע מה ההלכה, אבל משיקולי קדושת א"י, המחוייבות לקדש שם שמיים ולמחוק חילול השם, דעתי כדלהלן: אם ישמעאלים מתנהגים כמו בהמות בינם לבין עצמם מחוץ לא"י - זה עניינם. אם הם עושים זאת בא"י תחת ריבונות יהודית (תקף לגבי תקופתנו) הרי שהם פוגעים בקדושת הארץ וחובה להעיף אותם מכאן לכל הרוחות. (כמובן שחובה להעיף אותם מכאן, בלי קשר למעשי הזימה שלהם, מתוקף המצווה "והורשתם את כל יושבי הארץ מפניכם" בהסתמך על התרגום המתון של רש"י - "והורשתם - וגרשתם".) אם ערבי אנס וביצע מעשי סדום ביהודי או יהודיה, הרי שזה קריאת תגר נגד הקב"ה וחילול שמו, והעונש כמובן הוא מוות בסקילה (ומעניין לדעת אם מלך יכול להטיל עונש יותר אכזרי, שאינו מפורט בהלכה). "וראו כל עמי הארץ כי שם ה' נקרא עליך ויראו ממך" (דברים כח:ב).
כח_יהודי:
--- ציטוט של: כהנא צדק על נובמבר 23, 2007, 05:51:24 ---בס"ד
מה העונש המקבל פושע שביצע פישעי סדום?
ומה קורה כאשר זה ערבי עושה זאת? העונש חבור יותר?
על פי התורה העונש הקשה ביותר זה סקילה? או שיש עונשים איטיים יותר לבהמות כאלה?
--- סוף ציטוט ---
אתה מתכוון מעשי סדום?
האמת לא ידוע לי על עונש קבוע לדבר ואם זה גוי אז נראה לי צריך לתת עונש מהסוג של "למען יראו ויראו" ולכן אני מניח שאם סקילה אינה מספיקה ניתן לתת עונש כבד יותר.
ומחוץ לחוקי הדת, אם אני הייתי קובע, והייתי תופס איזה ערבי מלוכלך זבל שהעיז אפיל לחשוב על לעשות משהו כזה ליהודי/ה נראה לי הייתי מאמץ את החוק האירני (לכרות לו את ה...) זה נראה לי הכי סביר...
כהנא צדק:
--- ציטוט של: כח_יהודי על נובמבר 23, 2007, 11:13:36 ---אתה מתכוון מעשי סדום?
האמת לא ידוע לי על עונש קבוע לדבר ואם זה גוי אז נראה לי צריך לתת עונש מהסוג של "למען יראו ויראו" ולכן אני מניח שאם סקילה אינה מספיקה ניתן לתת עונש כבד יותר.
ומחוץ לחוקי הדת, אם אני הייתי קובע, והייתי תופס איזה ערבי מלוכלך זבל שהעיז אפיל לחשוב על לעשות משהו כזה ליהודי/ה נראה לי הייתי מאמץ את החוק האירני (לכרות לו את ה...) זה נראה לי הכי סביר...
--- סוף ציטוט ---
עצוב כל כך שהאויבים שלנו יודעים להיתמודד טוב יותר מאיתנו עם סטנים שכאלה
אם באירן היה יוצא איזה שמאלני וטוען לזכויות אדם היה עוד מקבל עונש חמור יותר
כח_יהודי:
--- ציטוט של: כהנא צדק על נובמבר 23, 2007, 13:39:27 ---עצוב כל כך שהאויבים שלנו יודעים להיתמודד טוב יותר מאיתנו עם סטנים שכאלה
אם באירן היה יוצא איזה שמאלני וטוען לזכויות אדם היה עוד מקבל עונש חמור יותר
--- סוף ציטוט ---
אם היה יוצא באירן מישהו "שמאלני" היו רוגמים אותו (לא סוקלים, רוגמים) ואח"כ עושים בו(בגופה) לינץ', בעוון שיתוף פעולה עם האויב ובגידה במולדת
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה