עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

האויב הדרוזי הוא זאב בעור של כבש, החוצה !!!

<< < (2/9) > >>

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: אשקלוני יהודי על נובמבר 21, 2007, 12:50:17 ---בואנה מה יש לכם נגד הדרוזים לעזאזל??!?!
הם הגויים שהכי נאמנים אלינו אז תסתמו את הפה שלכם כבר ותעזבו אותם בשקט!!!!!!!!

--- סוף ציטוט ---
אתה יודע מי זה סמיר אל קונטאר? הוא היה מחבל שרצח בדם קר לפני למעלה מעשרים שנה את משפחת הרן.
אתה יודע שהוא דרוזי? אתה יודע שהדרוזים ברמת הגולן לא מוכנים לקבל אזרחות ישראלית  ושומרים על זו הסורית, ומייחלים לחזרת הסורים לגולן?
אתה יודע איזה חלק מרכזי נטלו הדרוזים במלחמתם בנו בלבנון, כך נהגו הדרוזים בלבנון, הרוצחים הכי גדולים הגיעו מהם, זה שיש פרומיל של הדרוזים שהצטרף אלינו, בגלל שאנחנו חזקים, מחר כשהוא יעשה חושבין מחדש על עוצמתנו האזורית הם יפנו עורפם אלינו, הם אופורטוניסטים ותו לא, ומאלה יש להיזהר במיוחד.

אֵיתָן:
*עוד פרט קטנטן על הדרוזים.
הדרוזים שחטו ורצחו נוצרים יחד עם הסונים במלחמת האזרחים שהייתה בלבנון(לא שהנוצרים הלבנונים יפי נפש,גם הם שחטו ורצחו).

עֹמרי:
**עוד פרט קטן
יהודים אונסים!
יהודים רוצחים!
יהודים גונבים!
יהודים גוזלים!
יהודים מתעללים!
יהודים עושקים!
יהודים שודדים!
יהודים מרמים!
יהודים משקרים!
יהודים מנצלים!
יהודים חומדים!

אז זה אומר שזה סיפור כיסוי שעוד כמה עשרות שנים אנחנו היהודים נשתלט על העולם ונזריע רוע?!
באיזה סרט לעזאזל אתם חיים?!

כהנא צדק ידיד קראתי את הספר של הרב כהנא וזה בולשיט אתה מפרש מה שנוח לך לפרש כי אתה נגוע בכעס ועצבים (ועכשיו ברצינות לך תטפל בעצמך אתה צריך פסיכולוג אולי פסיכיאטר)

נץ וגאה יש לך חבר כנסת שהוא דרוזי אז בוקר טוב אליהו השם שלו זה מגלי ווהבה והבן אדם היה סגן אלוף בצבא, ועוד בזמנו היה במפלגת ימין (ליכוד)

ואיתן? ממך אני מתפלא! אתה נגרר לאיזה הטחות חסרות בסיס וחסרות שחר של ילד (בטח בן 13) שעדיין לא סגור על הזהות המינית שלו אפילו!!!
אתה יוצא בלי לחשוב פעמיים על סיפור על נזיד עדשים!?!?! וואט דה פאק בן אדם.!!?!? איזה חומר אתה מעשן!?

שוב למר כהנא צדק הדיי פסיכופט על איזה פוגרומים אתה מדבר שהדרוזים עשו ליהודים?! אתה בכלל יודע מה זה פוגרום, או שאתה תכנס ל'ויקיפדיה' כדי לאמת את מה שאתה חושב שאתה יודע?!?!?

סתם לידיעה כללית הדרוזים זו עדה שהתפלגה מהאיסלם ואותה עדה סבלה מאות שנים מהתעללות מהערבים ימח שמם בדיוק מה שהם עשו ועושים לנו.

בקשר לרמת הגולן, כניראה שאתה בור ועם הארץ שאתה יודע לדבר בלי לדעת על מה אתה מדבר...
עצה ממני: תחשוב פעמיים ותבדוק את הציציות של עצמך לראות אם בכלל המוח שלך מסוגל לעכל את מה שהפה שלך מייצר.

אז שוב לידע כללי: הדרוזים יש להם מין מנהג כזה שהם דוגלים ומעריצים ומעריכים את המקום בו הם נולדו וגרו, מה שקרה שאותם 'תושבי רמת הגולן' של פעם (שהיו דאז של סוריה) היו נאמנים לסוריה...ואז ישראל החזירה שטחים אליה כולל התושבים של רמת הגולן שכן נאמנים למולדתם סוריה.
בין היתר יש לא מעט דרוזים שמפוזרים בשאר קצוות הארץ (בעיקר בצפון) שמאז שמדינת ישראל קיימת הם היו לצידה בטוב וברע והם נאמנים לה!
אז איך אתה יכול להשוות ולהכליל שכל הדרוזים הם כאלה?!

כאילו לעזאזל ראבק אתם שומעים את עצמכם?! אתם באמת חושבים לפני שאתם פולטים כאלה שטויות לאוויר?!
הדרוזים מהווים סרטן למדינת ישראל ולעם היהודי?!!?!
אם זה מה שאתם חושבים אז אתם פשוט ילדים בני 13-16 ממורמרים, שטופי מוח ושינאה, עלובים, רקובים, שפלים, אטומים, כניראה שמיציתי את הכל!

אז עכשיו נפתח את כל קלפים על השולחן, הפורום הזה לא רק שהוא התדרדר לרמה של ילדים בני 8 שאחרי הפסקת הצהריים שלהם בכיתה ג', הוא נהיה פורום של פאנטים שטופי מוח ושינאה על כל מי שלא יהודי נקודה!

אז עם כל הכבוד 'חברים יקרים' אתם יכולים להעיף אותי קיבינימט מהפורום הזה, רק שתדעו לכם שזה לא הפורום שמייצג את הרב כהנא!!!
אם זה מה שאתם חושבים אז אתם לא מייצגים את הרב כהנא!
אם הרב כהנא היה חי כיום הוא היה מנדה אתכם רישמית מהתנועה שלו על בוטות ושינאת חינם!
הרב כהנא מתהפך בקבר שלו רק בגלל אנשים לא בוגרים ומטומטמים כמוכם!

רשמתי פעם בפורום הזה שיש גויים (נוצרים, ערבים, דרוזים) שפי אלף יותר טובים מקמצוץ יהודים שקיימת בארץ הזו, וכניראה שהיא כוללת אתכם אם זה מה שאתם חושבים.

אם מר חיים בן פסח תומך בדיעותכם ובשינאה המטורפת הזו שלכם כנגד הדרוזים ושאר הלא-יהודים שבעד ישראל ובעד העם היהודי אז כניראה שמקומי הוא לא כאן, ואני מקווה ומייחל שהוא לא יגיע לארץ ולא לכנסת.

באהבת ישראל והמולדת, עֹמרי.

שלמה:
אני נאלץ לא להסכים איתך.
דרוזים רבים משרתים ומתים למען המדינה.
הם יודעים שכאן יותר טוב להם מאשר במדינה אחרת אם ישראל תיפול יהרגו גם תדרוזים כי הם נלחמים.
הם נלחמו כמו שצריך במלחמת לבנון.
אני חושב שרובם אינם אויבינו.
מבחינתי הדרוזים תמיד יהיוא
"עם שיושב בהרים ואוהב יהודים"

עֹמרי:

--- ציטוט של: שלמה על נובמבר 21, 2007, 18:41:45 ---אני נאלץ לא להסכים איתך.
דרוזים רבים משרתים ומתים למען המדינה.
הם יודעים שכאן יותר טוב להם מאשר במדינה אחרת אם ישראל תיפול יהרגו גם תדרוזים כי הם נלחמים.
הם נלחמו כמו שצריך במלחמת לבנון.
אני חושב שרובם אינם אויבינו.
מבחינתי הדרוזים תמיד יהיוא
"עם שיושב בהרים ואוהב יהודים"

--- סוף ציטוט ---

חזק ואמץ שלמה, כל הכבוד לך!
אמרת בדיוק את מה שצריך להאמר מפי יהודי אמיתי.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה