עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

עוני אצל הערבים?

<< < (3/4) > >>

פּז:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על נובמבר 21, 2007, 13:58:24 ---סליחה אבל חסר קצת נתונים, מ-67' ועד שנת 2000 קפץ התל"ג של הערבי הממוצע ממערב לירדן מ-100 דולר ל-6000 דולר והכל בזכותנו, מאז שהוא התחיל עם מלחמת אוסלו (המכונה בטעות אינתיפאדת אל אקצא) ועד היום ירד התל"ג מ-6000 לפחות מאלף דולר, כך שאם ישנו מישהו שאשם במצבם, זה הם והם בלבד.

--- סוף ציטוט ---
הערבים בישראל זקוקים לנו, ניתן לראות זאת למשל בכך שהבנקים היחידים בעזה הם ישראלים, ובכך שהתשתיות שלהם תלויות בישראל.
(אתה כנראה מתכוון לשכר הממוצע השנתי ולא התל"ג, שהוא סך התוצר הגולמי של כל הקבוצה.)

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: פּז על נובמבר 21, 2007, 15:39:29 ---הערבים בישראל זקוקים לנו, ניתן לראות זאת למשל בכך שהבנקים היחידים בעזה הם ישראלים, ובכך שהתשתיות שלהם תלויות בישראל.
(אתה כנראה מתכוון לשכר הממוצע השנתי ולא התל"ג, שהוא סך התוצר הגולמי של כל הקבוצה.)

--- סוף ציטוט ---
א.) אני כן מתכוון לתל"ג לנפש ולא לתמ"ג.
ב.) ואכן עדיין מבחינת תשתית הם סמוכים על שולחנינו, אינני מבין למה אנחנו צריכים להמשיך להזין אותם בכלל.

פּז:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על נובמבר 21, 2007, 19:56:18 ---א.) אני כן מתכוון לתל"ג לנפש ולא לתמ"ג.
ב.) ואכן עדיין מבחינת תשתית הם סמוכים על שולחנינו, אינני מבין למה אנחנו צריכים להמשיך להזין אותם בכלל.

--- סוף ציטוט ---
א. אני מבין, טעיתי.
ב. הרוח המודרנית והנאורה אומרת שגם אם קבוצה מסויימת נחשבת ליישות עויינת, ותוקפת את המדינה, עדיין צריך לכלכל אותה, פן ייגרם "אסון הומניטרי".
הרי אסור שחפים מפשע (כמו תושבי שדרות המסכנים) יפגעו, זה דבר שאסור שהמדינה תעשה.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: פּז על נובמבר 21, 2007, 20:16:19 ---א. אני מבין, טעיתי.
ב. הרוח המודרנית והנאורה אומרת שגם אם קבוצה מסויימת נחשבת ליישות עויינת, ותוקפת את המדינה, עדיין צריך לכלכל אותה, פן ייגרם "אסון הומניטרי".
הרי אסור שחפים מפשע (כמו תושבי שדרות המסכנים) יפגעו, זה דבר שאסור שהמדינה תעשה.

--- סוף ציטוט ---
א.) כולנו טועים מידי פעם, אף לא מושלם, "מודה ועוזב ירוחם", אםד גדול נמדד ביכולתו להודות בטעות, אני מסיר בפניך את הכובע  O0

ב.) אתה מתכוון לרוח הפוסטמודרנית הבתר-מלחמת העולם השניה והמלחמה הקרה מול העיוות הרעיוני העונה לשם USSR.
מדינת ישראל מיום היוולדה לא ממלאת את שליחותה היהודית מוסרית, והיא הולכת ומאבדת את זכותה המוסרית לקיום (ואני אומר זאת מנקות מבט ימנית, שלא יהיה טעות).

נאור:
מאז הג"ג בתיכון לא שמעתי כ"כ הרבה מילים שקשורות בנושא בפרק זמן כ"כ קצר!

הצילווווו!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה