שונות > מה שבראש
שלום עכשיו: אם ישוחררו רוצחי ערבים נחרים את חגיגות ה60
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי על נובמבר 23, 2007, 03:20:09 ---תראה נץ,אני בצד שלך.
אתה צריך להבין,אם אנחנו רוצים לעלות לשלטון,אנחנו צריכים להראות עתיד טוב יותר,ולא עתיד שונה ומשונה.
כמובן שאני ואתה תומכים ברעיון אבל אחרים צריכים שכנוע.
בא נאמר,שלהבדיל,אני מציע לך לעבור פלנטה.
אבל מה?
שמה הולכים על הצד,לובשים גרביים שמגיעים עד הצוואר,ומדברים הפוך.
כמובן שאתה שלא רגיל למצב הביזארי משהו,תחשוב פעמיים לפניי שאתה עושה צעד...
אז עכשיו תן לי לשאול אותך,כמה שינויים של קצה לקצה אתה חושב שצריך לעשות?
תן לי לענות לך בתור אחד מהקולות הצפים:
לשנות את השם של הצבא מצה"ל לצבא ישראל,בסדר.
לעודד הגירה ערבית המונית,החלקתי לך.
אבל מה עוד?
לשנות את יום העצמאות?!
תהיה ראלי.
גם מסע של של ארבעים שנה,מתחיל בצעד אחד... ^-^
--- סוף ציטוט ---
א.) לא אמרתי לעודד הגירה ערבית, אלא לטרנספר בכוח.
ב.) אני רוצה שתהיה קודם כל עצמאות, אני קורא ליום הזה "יום החירות" כל עוד אין פה עצמאות, לכשיהיה אז אני יהיה מוכן לקרוא ליום הזה בשמו, (או יותר נכון דווקא ליום בו כן תהיה עצמאות, אזי מצידי שיהיה זה חג פרטי שלי) כאשר רוב אזרחי המדינה היהודים שטופי מוח מצד החונטה השלטת וכולם פה מדקלמים פה מנטרות משל היו זומבים, אזי אני לא מצפה שכולם יעברו לקרוא ליום זה כמוני, אבל מצד האמת האובייקטיבית אני לא יכול לעשות שקר בנפשי ולקרוא למשהו שהוא לא.
אני לא מצפה מההמונים להצטרף אלי בעניין הזה.
אני טיפוס שכל ימיו שחה נגד הזרם, וגם הפעם אינני מתכוון לשנות זאת, אינני עושה ו/או חושב רק בגלל שרוב האנשים/דעת קהל/לחץ חברתי אומרים אחרת.
אני הוכחתי מסיבות לוגיות צרופות למה אין למדינה הזו (עד כמה שאפשר לכנותה "מדינה" בכלל אליבא דהסכם ווסטפליה 1648) עצמאות, אם אתה וההמונים מתעקשים לקרוא לזה עצמאות, אז מה אני אעשה? אני אלחם בכולם? לא, אבל אני עצמי לא אחשוב ואדבר כמו איזה זומבי מצוי, סה טו.
מקווה שהבנת עתה את עמדתי.
IRON_MAN:
יש את חזית יהודית-לאומית וברוך מרזל :)
כהנא צדק:
--- ציטוט של: הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי על נובמבר 23, 2007, 03:20:09 ---לשנות את יום העצמאות?!
תהיה ראלי.
--- סוף ציטוט ---
אני מאוד ריאלי, הבעיה היא שהאחרים לא ריאלים
זה שהרוב חושב בצורה לא נכונה אומר שהרוב ריאלי כי זה רוב?
על איזו עצמאות אתה מדבר בדיוק?
יש לנו פה ערברב ושרידים של ההיתיוונות המרשעת בשלטון, זאת אולי עצמאות אדום פה אבל לא עצמאות יהודית
תבין שלאדום וישמעאל יש יותר מילה פה בארץ ישראל מאשר לדין התורה
הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על נובמבר 23, 2007, 11:28:25 ---א.) לא אמרתי לעודד הגירה ערבית, אלא לטרנספר בכוח.
ב.) אני רוצה שתהיה קודם כל עצמאות, אני קורא ליום הזה "יום החירות" כל עוד אין פה עצמאות, לכשיהיה אז אני יהיה מוכן לקרוא ליום הזה בשמו, (או יותר נכון דווקא ליום בו כן תהיה עצמאות, אזי מצידי שיהיה זה חג פרטי שלי) כאשר רוב אזרחי המדינה היהודים שטופי מוח מצד החונטה השלטת וכולם פה מדקלמים פה מנטרות משל היו זומבים, אזי אני לא מצפה שכולם יעברו לקרוא ליום זה כמוני, אבל מצד האמת האובייקטיבית אני לא יכול לעשות שקר בנפשי ולקרוא למשהו שהוא לא.
אני לא מצפה מההמונים להצטרף אלי בעניין הזה.
אני טיפוס שכל ימיו שחה נגד הזרם, וגם הפעם אינני מתכוון לשנות זאת, אינני עושה ו/או חושב רק בגלל שרוב האנשים/דעת קהל/לחץ חברתי אומרים אחרת.
אני הוכחתי מסיבות לוגיות צרופות למה אין למדינה הזו (עד כמה שאפשר לכנותה "מדינה" בכלל אליבא דהסכם ווסטפליה 1648) עצמאות, אם אתה וההמונים מתעקשים לקרוא לזה עצמאות, אז מה אני אעשה? אני אלחם בכולם? לא, אבל אני עצמי לא אחשוב ואדבר כמו איזה זומבי מצוי, סה טו.
מקווה שהבנת עתה את עמדתי.
--- סוף ציטוט ---
א.תראה נץ,במדינה מטומטמת כמו שלנו,אסור לעשות טרנספר לערבים בכוח,אבח יהודים מותר לגרש ולקרוא לזה התנתקות.
ב.חירות=עצמאות.
אין מה להאריך במילים.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי על נובמבר 25, 2007, 10:11:51 ---א.תראה נץ,במדינה מטומטמת כמו שלנו,אסור לעשות טרנספר לערבים בכוח,אבח יהודים מותר לגרש ולקרוא לזה התנתקות.
ב.חירות=עצמאות.
אין מה להאריך במילים.
--- סוף ציטוט ---
א.) צודק, אבל שים את הדגש על המילה כרגע.
ב.) חירות לא שווה עצמאות, חירות במובן המילה Freedom , במובנו הפשוט של המילה זה חירות אוטונומית, יש פה אוטונומיה קהילתית סה טו.
מכאן ועד עצמאות מדינית הדרך עוד ארוכה.
אז נא לא לערבב בין השניים, וכנראה שכדי להבהיר את המצב לאשורו, ישנו צורך עליון להאריך במילים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה