שונות > מה שבראש

שלום עכשיו: אם ישוחררו רוצחי ערבים נחרים את חגיגות ה60

<< < (3/4) > >>

כהנא צדק:

--- ציטוט של: הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי על נובמבר 22, 2007, 00:41:46 ---אוי נץ,אל תהרוס את הרגע... >:(
נו באמת,גם בעצמאות אתה מזלזל?

--- סוף ציטוט ---

אחי יש עצמאות לישראלים אבל לא ליהודים זה ההבדל
עצמאות יהודית זה אומר מדינת הלכה

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: כהנא צדק על נובמבר 22, 2007, 08:36:25 ---אחי יש עצמאות לישראלים אבל לא ליהודים זה ההבדל
עצמאות יהודית זה אומר מדינת הלכה

--- סוף ציטוט ---
לא הבנת, אני אמרתי, שמ שמדינת ישראל כשלעצמה איננה מדינה עצמאית כי אם מדינת וואסל.

כהנא צדק:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על נובמבר 22, 2007, 11:31:20 ---לא הבנת, אני אמרתי, שמ שמדינת ישראל כשלעצמה איננה מדינה עצמאית כי אם מדינת וואסל.

--- סוף ציטוט ---

נכון אתה צודק, וגם העצמאות למראית עין שיש היא לא עצמאות של יהודים

הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על נובמבר 22, 2007, 01:16:06 ---במה עוד אני מזלזל?
ואתה לא בדיוק עונה לטענות שאני מעלה.

--- סוף ציטוט ---
תראה נץ,אני בצד שלך.
אתה צריך להבין,אם אנחנו רוצים לעלות לשלטון,אנחנו צריכים להראות עתיד טוב יותר,ולא עתיד שונה ומשונה.
כמובן שאני ואתה תומכים ברעיון אבל אחרים צריכים שכנוע.
בא נאמר,שלהבדיל,אני מציע לך לעבור פלנטה.
אבל מה?
שמה הולכים על הצד,לובשים גרביים שמגיעים עד הצוואר,ומדברים הפוך.
כמובן שאתה שלא רגיל למצב הביזארי משהו,תחשוב פעמיים לפניי שאתה עושה צעד...
אז עכשיו תן לי לשאול אותך,כמה שינויים של קצה לקצה אתה חושב שצריך לעשות?
תן לי לענות לך בתור אחד מהקולות הצפים:
לשנות את השם של הצבא מצה"ל לצבא ישראל,בסדר.
לעודד הגירה ערבית המונית,החלקתי לך.
אבל מה עוד?
לשנות את יום העצמאות?!
תהיה ראלי.
גם מסע של של ארבעים שנה,מתחיל בצעד אחד... ^-^

דוקא_כך:
מדינת ישראל לא עצמאית ולא ריבונית מתוך בחירה של האליטות המתיוונות ששולטות בה, וששלטו בה לפני ומאז הקמתה.  ה"דמוקרטיה" ו"חופש הביטוי" הישראליים הם שקר וכזב, אשלייה, בדיחה גרועה במקרה הטוב.  כשהרב כהנא זצוק"ל הי"ד היה בין החיים, הפתרון היה ברור (לכל יהודי שפוי) - כהנא לשלטון!  עכשיו, כשהרב כהנא נלקח מאיתנו בעוונותינו הרבים, לא ברור מה הפתרון.  להעדיף סתם "דתיים" על פני חילוניים בשלטון זה כמובן לא הפתרון, שהרי חלק מחובשי הפאות והזקנים מפגינים קטנות אמונה משוועת ומחללים שם שמיים בצורה איומה.  אף ימניות חילונית אינה הפתרון, כפי שלמדנו מבגין, שמיר, ביבי ושרון.  פייגלין מבזבז את זמנו ואת כשרונותיו בנסיונות שווא "להחזיר בתשובה" את הליכוד.  לצערנו, התנועה ה"כהניסטית" מפולגת מסיבות שונות, ואין בנמצא מנהיג שיאחד את ה"כהניסטים", שלא לדבר על שאר העם.  המצב עגום, אנחנו באמת דור יתום.  אולי אם יתנו לחיים בן-פסח לעלות, יש סיכוי להחיש את הגאולה בלי יסורים.  נקווה, נתפלל.

שבת שלום,
דוקא_כך

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה