כתב נושא: שולה, נא לא ללכלך !  (נקרא 3159 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק markrin

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • -לא לוקח כמובן את המובן מאיליו-
שולה, נא לא ללכלך !
« ב- : נובמבר 12, 2007, 06:38:16 »
ב"ישראל-היום".

http://img2.tapuz.co.il/forums/1_108496728.doc

מרק.
*-מרקי-קקטוס-*

[email protected]

מנותק markrin

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • -לא לוקח כמובן את המובן מאיליו-
שולה, נא לא ללכלך !
« להגיב #1 ב- : נובמבר 12, 2007, 11:13:07 »
הקומץ והעצרת - היום ב"הארץ".

בתגובה על דבריה של עדה קרמר ברצוני להעיר בעניין מורשת רבין. השמאל בעידוד התקשורת מנסה לחנך את העם למורשת שספק אם היא קיימת.

רבים בעם סבורים היום, כמו אז, שיצחק רבין טעה בדרכו, והנזק שהותירו מהלכיו עצום ומתמשך.

מרק בריל

כפר סבא
*-מרקי-קקטוס-*

[email protected]

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שולה, נא לא ללכלך !
« להגיב #2 ב- : נובמבר 12, 2007, 15:51:35 »

בתגובה על דבריה של עדה קרמר ברצוני להעיר בעניין מורשת רבין. השמאל בעידוד התקשורת מנסה לחנך את העם למורשת שספק אם היא קיימת.

רבים בעם סבורים היום, כמו אז, שיצחק רבין טעה בדרכו, והנזק שהותירו מהלכיו עצום ומתמשך.

מרק בריל

כפר סבא
להלן מה שגורם הקומיסארט לחינוך מחדש במדינת ישראבלוף
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
שולה, נא לא ללכלך !
« להגיב #3 ב- : נובמבר 12, 2007, 17:28:52 »
להלן מה שגורם הקומיסארט לחינוך מחדש במדינת ישראבלוף

welcome to isra-hell
« עריכה אחרונה: נובמבר 12, 2007, 17:30:09 על ידי אלון »
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק ברוך_הפודה_ברוך_המציל

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
שולה, נא לא ללכלך !
« להגיב #4 ב- : נובמבר 12, 2007, 18:05:41 »

מרק בריל

כפר סבא
אולי כיום רבים ספורים אבל יכול להיות שמחר יהיו פחות חלילה, מחובתנו להפיץ את הימין האמיתי שהעם ידע את האמת וילחם נגד נביאי השקר! ובינתיים מה שאני רואה בביתי סיפר יש צביעות בהרבה אנשים הנה דוגמא אמיתית:
ביום רבין המורה שאלה מה הייתם עושים אם הייתם רואים משפחה ערבית שרוצה לעבור לישוב יהודי אבל הייתה שכנה יהודיה שאומרת אני לא מוכנה להיות ליד שכנים ערבים אז הילדים אמרו נהרוג אותה נרצח אותה לאף אחד לא היה את האומץ לאמר את האמת! כמובן שזה צביעות חסרת כל בסיס וידע !ואנחנו צריכים להפסיק את הצביעות הזו! ואז היא עוד שאלה מה הייתם עושים אם הייתם משפחה יהודיה שבאה להשתכן בעיר ערבית והערבים לא רצו אותכם תשובת הילדים הייתה עוד הפעם.... צביעות ואני אמרתי גברתי המורה אני יודע ששום יהודי לא היה עובר לעיר ערבית וגם הערבים עשו חוק בעריהם שאסור ליהודים להתיישב שם מה שהממשלה הסתירה מהציבור (גם ככה או גם ככה שימו לב לאירוניה שום יהודי לא רוצה להשתכן בעיר ערבית!)