חדשות ודיונים > דיון כללי
איך אצלכם התחילה המהפכה הדתית?...
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: liorso על ינואר 14, 2007, 22:44:20 ---אצלי זה ששמעתי את חיים במשך הרבה מאוד זמן (ואני מדבר על שנתיים משהו כזה) היה הבסיס לזה אבל לא היה שום פוש שיוזיז את זה (אבל הייתי קרוב מאוד למסורת) ואז בקיץ נתקלתי באתר "הידברות" וזה הקסים אותי ובאמת אני מרגיש את עצמי ביהדות. אבל יש לי משפחה וכולם פה חילונים ואני בתור שומר כשרות יחיד מאוד קשה לי ובטח שאני לא מדבר על חזרה בתשובה שזה יהיה אסון בשבילי ובשביל המשפחה. בנתיים אני אוכל בבית אפילו שאין לנו הפרדת כלים וכו'... אבל מנסה כמה שאני יכול להקפיד חבל שזה לא מצליח לי עד הסוף.
נקווה לטוב. ואני באמת מפחד לחזור בתשובה מבחינת המשפחה במיוחד.
--- סוף ציטוט ---
גם אני שחכתי לציין הייתי מכור להרצאות של הידברות ביחוד של זמיר כהן...
liorso:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 14, 2007, 22:48:15 ---
--- ציטוט של: liorso על ינואר 14, 2007, 22:44:20 ---אצלי זה ששמעתי את חיים במשך הרבה מאוד זמן (ואני מדבר על שנתיים משהו כזה) היה הבסיס לזה אבל לא היה שום פוש שיוזיז את זה (אבל הייתי קרוב מאוד למסורת) ואז בקיץ נתקלתי באתר "הידברות" וזה הקסים אותי ובאמת אני מרגיש את עצמי ביהדות. אבל יש לי משפחה וכולם פה חילונים ואני בתור שומר כשרות יחיד מאוד קשה לי ובטח שאני לא מדבר על חזרה בתשובה שזה יהיה אסון בשבילי ובשביל המשפחה. בנתיים אני אוכל בבית אפילו שאין לנו הפרדת כלים וכו'... אבל מנסה כמה שאני יכול להקפיד חבל שזה לא מצליח לי עד הסוף.
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
נכון שהוא מדהים? לא יודע איך אבל הוא מצליח להכנס לכל לב יהודי (בלי קשר למצב הדתי שלו) אחרי שנכנסים קצת גם הרב דודי ברוורמן רב מצוין לפי דעתי.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: liorso על ינואר 14, 2007, 22:50:34 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 14, 2007, 22:48:15 ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
נכון שהוא מדהים? לא יודע איך אבל הוא מצליח להכנס לכל לב יהודי (בלי קשר למצב הדתי שלו) אחרי שנכנסים קצת גם הרב דודי ברוורמן רב מצוין לפי דעתי.
--- סוף ציטוט ---
כן יש לי סיפורים על אנשים שלא היו קשורים לדת וזלזלו בכל הקטע הזה של ההרצאות פשוט אחרי כמה דקות היו מרותקים יש לו הרצאות מעולות בכלל אדם ורב גדול.
אני אהבתי גם את ההרצאות של גיל גרשון אם מישהו פה מכיר...
כך או כך:
לינק למי שקשה לקרוא תהילים אפשר רק להאזין .
http://www.tehilim.net/
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה