עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
המשך דיון "מה קורה כשיש לך חבר מעצבן"
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: ברוך_הפודה_ברוך_המציל על נובמבר 11, 2007, 14:53:38 ---תראו אחיי אני מאוד הצטערתי לקרוא את מה שרשם אחד החברים בפורום:"מאיפה ידוע לך שכל הערבים רעים?!" אז יש לי תשובה!
בדת האיסלאם יש במפורש דברי הסתה נגד יהודים!, לכן כל הדורות של יהודי ספרד סבלו מהרודף המוסלמי! אולי הם חברים טובים שלך אך תידע שהם יכולים להפוך בין רגע לאויב! וזה יקרה בקרוב(אם השמאל חלילה ינצח בקרב על ארץ ישראל) לכןצריך גם לדעת שבאיסלאם הם(אנשי מפתח שמפחידים את אנשיהם הם) מכריחים את מאמיניהם להיות אנשי דת (מוסלמית) ולנהוג לפי האיסלאם!
לא כמו ביהדות שמאמיני היהדות באים מתוך רצון ויראה לה' וכמובן אהבה אליו המוסלמים מפחדים מבן אדם! ולכן צריך לדעת שזה לא כמויהודי רגיל חבר מוסלמי יש לי "חברים" מוסלמים ואני רואה בעיני את התנהגותם.......
--- סוף ציטוט ---
--- ציטוט של: רן הכהניסט על נובמבר 11, 2007, 18:51:17 ---אין אמונה בערבים אפילו אחרי 40 שנה בקבר.
ערבי גבר זה ערבי בקבר.
--- סוף ציטוט ---
--- ציטוט של: אלירן על נובמבר 11, 2007, 19:33:12 ---אין אמונה בערבי אפילו אחרי 40 שנה שהוא נימצא בקבר!
זה הפירוש של הפיתגם הידוע הזה..
-כהנא חי-
--- סוף ציטוט ---
חבר'ה, מי שמעוניין להגיב לנושא שימשיך את זה כאן.
Altalena:
אין שום טעם או הגיון בשנאת ערבים על היותם ערבים.
הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
יש טעם.
אם קווקזים היו מנסים לרצוח אותי יום יום,הייתי שונא קווקזים,אבל הם לא.
כל עוד ערבי מנסים לרצוח אותנו יום יום,אנחנו צריכים לשנוא אותם.
נץ וגאה בזה:
מי שלא מוצא טועם בלשנוא את האויב האולטימטיבי, ראוי לו שיבקר מדי פעם אצל פסיכיאטר.
אֵיתָן:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על נובמבר 12, 2007, 01:33:24 ---מי שלא מוצא טועם בלשנוא את האויב האולטימטיבי, ראוי לו שיבקר מדי פעם אצל פסיכיאטר.
--- סוף ציטוט ---
בכח להפוך שמלאני לשמלאני? :2funny:
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה