חדשות ודיונים > דיון כללי

לכל החברים

<< < (8/12) > >>

בייקר:
נסיגות גורמות לפיקוח נפש.שפיכות דמים היא יהרג ובל יעבור ובגלל עובדיה יוסף והשמאל נגרמת שפיכות דמים:1600 הרוגים ו10000 פצועים.

eran:

--- ציטוט של: דוקא_כך על ינואר 17, 2007, 04:07:14 ---
--- ציטוט ---הרב עובדיה היה תמיד ונשאר איש רודף שלום, ההלכה שלו היא ששלום בא לפני שטחי ארץ ישראל
--- סוף ציטוט ---

אם כן הרב עובדיה יוסף לא יודע הלכה, מכיוון שמצוות כיבוש ויישוב הארץ דוחה פיקוח נפש, במיוחד כשאין סכנת כליה לעם ישראל, ויד ישראל חזקה.

--- סוף ציטוט ---

הוא כתב רק 40 ספרי פסיקה בחייו שהתקבלו ע"י כל גלילות ישראל. וחוץ מזה שגם ענקי הדור הרבנים ז'ולטי, גולדשמידט ואלישיב הסכימו איתו.
כולם טועים (ח"ו) רק דווקא כך צודק  :-\
אין כל ספק ששטחים תמורת שלום אמת (אבל רק אמת) דוחה שטחים, זה דבר פשוט בהלכה לא צריך אפילו לומר אותו.

בייקר,

אני מוחה בך על ביזיון ת"ח ואני לא מקנא בעונש שלך. כתוב בספר שערי תשובה לרבינו יונה שער ג ד"ה קמד:
...והמבזה תלמידי חכמים, והמבזה את המועדות, כי אף על פי שיש בידו תורה ומעשים טובים אין לו חלק לעולם הבא.

בייקר:
בהומור אענה לך שמקומי בגיהנום עם החוטאות אבל יותר ברצינות מי שתומך בש"ס עומד על דם רעהו וגורם לשפיכות דמים איומה.

eran:

--- ציטוט של: בייקר על ינואר 17, 2007, 13:52:30 ---בהומור אענה לך שמקומי בגיהנום עם החוטאות אבל יותר ברצינות מי שתומך בש"ס עומד על דם רעהו וגורם לשפיכות דמים איומה.

--- סוף ציטוט ---

אתה צריך לומר זאת בעצב ולא בשמחה - יהודי!!!

ש"ס עושה קידוש ה' אדיר ע"י מוסדות של תורה, מקוואות, דרשות, עצרות עם - תורה זה קידוש ה' הכי גדול שיש בעולם. אתה יודע כמה יהודים קדושים במהלך הדורות מסרו את חייהם בשביל ללמוד תורה? אני מבטיח לך שהרבה הרבה הרבה יותר מ-1000.
הלא רבי עקיבא בעצמו הוצא להורג רק בגלל שהקהיל קהילות ולימד אותם תורה ברבים. ואמר לו יהודה בן פפוס - "אשריך ר' עקיבא שנתפסת על דברי תורה ולא על דברים בטלים".

בייקר:
אני עצוב כשדם נשפך,תבוא הברכה על ש"ס ואל המעיין.אני מעדיף להיות בגיהנום עם הרב כהנא זצ"ל,חיים בן פסח על גן עדן של שוטים שבנו לעצמם השמאלנים ותלמידי חכמים שנתנו לגטימציה למעשה הבגידה ההרסני ביותר מאז קום המדינה שנעשה באוסלו.מי שמוסר שטחי ארץ ישראל לאויב המוסלמי גורם לעונש מהקב"ה על זה נאמר:" ועשו הרע בעיני ה' חטאו והחטיאו את ישראל.רבין ימח שמו הזכיר לי את אחאב ולאה את איזבל וצר לי שמרן גדול הדור,פאר הדור והדרו,ספר תורה מהלך ישב במושב הליצים של אוסלו.
או שהקב"ה הוא האלוקים או שחלילה עגל הזהב של אוסלו הוא האלוקים.
אוסלו היה עבודה זרה,שפל המדרגה הרוחני,מעשה בגידה הגרוע מזנות.ולכן שפיכות הדמים הנוראה.
הרב עובדיה הצדיק נתן הכשר לרוצח המונים,סוטה מין הומוסקסואל,חובב נערים צעירים שמת כנראה מאיידס,מפלצת ששפך הכי הרבה דם מאז היטלר.מעולם לא שנאתי מישהו כמו ששנאתי את ערפאת הכלב הערבי המוסלמי ורבין ועובדיה תמכו במשכב הבהמה שנעשה באוסלו.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה