שונות > מה שבראש

יש פה מישהו הצופה בWWE

<< < (2/2)

שלמה:

--- ציטוט של: אֵיתָן על נובמבר 11, 2007, 12:23:39 ---מה כל כך כיף לראות אנשים רבים עם עצמם,אפילו שהכל הצגה.
יש סרט שיצא לפני שנה שנקרא אידיוקרטיה(סרט ממש דפוק,אבל יש בו מסר מאוד טוב).

מדור לדור,הנוער בעולם נהיה טיפש במובן המילה.היום הם נהנים מאנשים שרבים עם עצמם,גם הגיעו למצב שהם נהנים מכל מיני דברים לא הגיוניים.
לך תדעו אולי עוד כמה דורות,הנוער יהנה מלראות איך אנשים מתאבדים,המוח המערבי מתחיל להידמות למוח של הערבי רק נאור יותר.

--- סוף ציטוט ---

תיראה את הרומאים האבא של תרבות המערב הם נהנ מאוד מקרבות לודרים (גלדיאטורים) ובטח בקרוב גם בחברה המודרנית ניראה משהוא כזה.

אֵיתָן:

--- ציטוט של: שלמה על נובמבר 11, 2007, 13:47:36 ---תיראה את הרומאים האבא של תרבות המערב הם נהנ מאוד מקרבות לודרים (גלדיאטורים) ובטח בקרוב גם בחברה המודרנית ניראה משהוא כזה.

--- סוף ציטוט ---
תרבות המערב הגיעה לשיאה,עכשיו היא מתחילה לרדת,ואיתה יורד המוסר,התרבות,הכלכלה,והחינוך.
הבן אדם מחפש דברים אחרים שיימלאו אותו אבל הכל זה זמני,לפי דעתי זאת אחת הסיבות שיש צמא רוחני,וגם יש אנשים שמנסים להשתלט על הצמא הרוחני,ומוכר לבני נוער כל מיני שטיקים.

אני לא רוצה לרשום ממה נהנים בני הנוער בתרבות המערבית,אבל אתה רואה לאן זה שואף.

שלמה:

--- ציטוט של: אֵיתָן על נובמבר 11, 2007, 13:53:34 ---תרבות המערב הגיעה לשיאה,עכשיו היא מתחילה לרדת,ואיתה יורד המוסר,התרבות,הכלכלה,והחינוך.
הבן אדם מחפש דברים אחרים שיימלאו אותו אבל הכל זה זמני,לפי דעתי זאת אחת הסיבות שיש צמא רוחני,וגם יש אנשים שמנסים להשתלט על הצמא הרוחני,ומוכר לבני נוער כל מיני שטיקים.

אני לא רוצה לרשום ממה נהנים בני הנוער בתרבות המערבית,אבל אתה רואה לאן זה שואף.

--- סוף ציטוט ---

אפשר לנהל כאן דיון מענין מאוד בל אני מאמין שהתרבות המערבית היתה בשיא בזמן שהיא הושפעה על ידי מיליוני יהודים שחיו באירופה ובצפון אמריקה.
בלי היהודים הרבים  (באירופה) ירדה גם התרבות שלבתרבות המערבית.
כבני אדם עמים נולדים צומחים ומתים כך כל העמים חוץ מעם אחד- רוח הרפאים של היהודי הנודד שכבר אינו נודד עוד-אבל זה כבר סיפור אחר.

אֵיתָן:

--- ציטוט של: שלמה על נובמבר 11, 2007, 13:58:22 ---אפשר לנהל כאן דיון מענין מאוד בל אני מאמין שהתרבות המערבית היתה בשיא בזמן שהיא הושפעה על ידי מיליוני יהודים שחיו באירופה ובצפון אמריקה.
בלי היהודים הרבים  (באירופה) ירדה גם התרבות שלבתרבות המערבית.
כבני אדם עמים נולדים צומחים ומתים כך כל העמים חוץ מעם אחד- רוח הרפאים של היהודי הנודד שכבר אינו נודד עוד-אבל זה כבר סיפור אחר.

--- סוף ציטוט ---
אנשים חושבים שהטכנלוגיה והמדע זה מה שמייצג את המערב.
לא משנה כרגע ע"י מי היא הושפעה וההיסטוריה שלה,תרבות המערב דועכת ומי שלא שם לב לזה ממש עיוור.
השמאל הוא דוגמא טובה למערביות,והצביעות שיש בו.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה