יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

קראתי שני ספרים של הרב ה' יקום דמו - סיכום

<< < (2/2)

כהנא צדק:

--- ציטוט של: אֵיתָן על נובמבר 11, 2007, 02:41:38 ---אבל ספרי ההיסטוריה שלו זה כלי טוב לוויכוח עם ערבים,ושמלאנים.

--- סוף ציטוט ---

ויכוחים? מהניסיון שלי איתם זה מסתיים ככה: "אתה נאצי, צריך להרוג אותך"
הבנתי שהם ברברים, פראי אדם, הם לא רוצים לשמוע את האמת ומישום מה אפילו לא מגיבים כאשר אומרים להם שרע-בין ימך שימו וזיכרו רצח יודים באלטלנה אלה הם תוקפים אותי כאילו רצחתי בן אדם כאשר אני אומר שרע-בין ימך שימו וזיכרו רצח יהודים באלטלנה

אז רק בשביל לעצבן אותם במידה ויבוא לפה שמאלני מתיוון

רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!!

אֵיתָן:

--- ציטוט של: כהנא צדק על נובמבר 11, 2007, 03:18:51 ---ויכוחים? מהניסיון שלי איתם זה מסתיים ככה: "אתה נאצי, צריך להרוג אותך"
הבנתי שהם ברברים, פראי אדם, הם לא רוצים לשמוע את האמת ומישום מה אפילו לא מגיבים כאשר אומרים להם שרע-בין ימך שימו וזיכרו רצח יודים באלטלנה אלה הם תוקפים אותי כאילו רצחתי בן אדם כאשר אני אומר שרע-בין ימך שימו וזיכרו רצח יהודים באלטלנה

אז רק בשביל לעצבן אותם במידה ויבוא לפה שמאלני מתיוון

רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!! רע-בין רצח יהודים באלטלנה ! רוצח !!!

--- סוף ציטוט ---
ברור שאין טעם להתווכח עם שמלאנים שהולכים עם הראש בקיר,אבל טוב לדעת הסיטוריה אמיתית.
כשהכהניסט ינהל וויכוח בטמבלויזיה עם ימני או שמלאני או כל ישראלי אחר,ספריו מאוד יעזרו.
את הרב כהנא הי"ד לא ניצחו בעימותים,יש עימות מאוד מפורסם של הרב כהנא ואהוד אולמרט באנגלית ביוטוב.

ליעד:
אני באמצע לקרוא את "סיפורי הליגה להגנה יהודית"
אי אפשר ללמוד  מזה הלכה אבל ככל שאתה קורא יותר אתה מתחיל להבין את העוצמה והנחישות  של הרב.
ולמי שלא כלכך אוהב לקרוא אני ממליץ לו על "צופה ומנהיג". זה דברי תורה של הרב ונתנאל עוזרי הי"ד ערך אותם.

http://www.jewishidea.org/start.htm 

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה