שונות > מה שבראש

ח ז ר ת י לפורום בשעה טובה

<< < (2/3) > >>

IRON_MAN:
תודה-רבה O0
אני צריך להישאר עם גבס על-האף לפחות עוד שבועיים שזה אומר שאני לא מוציא את כף-הרגל שלי מפתח הבית(בושות לא?)..
אתם יודעים שרוב האחיות הם סטודנטיות ערביות? הם השתלטו על הדסה >:(

אושרי:

--- ציטוט של: רן הכהניסט על נובמבר 10, 2007, 19:56:14 ---תודה-רבה O0
אני צריך להישאר עם גבס על-האף לפחות עוד שבועיים שזה אומר שאני לא מוציא את כף-הרגל שלי מפתח הבית(בושות לא?)..
אתם יודעים שרוב האחיות הם סטודנטיות ערביות? הם השתלטו על הדסה >:(

--- סוף ציטוט ---
או או,זה ממש לא טוב,הבני זונות האלה יכולים לחבל בציוד הרפואי ובצורה כל שהיא הם יכולים לגרום למוות של יהודים,זה לא ייאמן אפילו עד לבתי החולים שלנו הם הגיעו,פשוט בושה וחרפה,מה עוד,הערבים יתחילו לקבל תפקידים בכירים בבתי המשפט,במשטרה,במוסדות חינוך,אלא אם כן יש כבר ערבים במקומות האלה.
הם מתרבים פה כמו זוג שפנים,צריך למגר את הסרטן הערבי מארץ ישראל עכשיו!!!
ורן,זה נשמע מבחיל מה שהם עשו לך,ותיהיה בריא:)

הגולה בארץ:

--- ציטוט של: OSHRI_93 על נובמבר 10, 2007, 21:45:53 ---או או,זה ממש לא טוב,הבני זונות האלה יכולים לחבל בציוד הרפואי ובצורה כל שהיא הם יכולים לגרום למוות של יהודים,זה לא ייאמן אפילו עד לבתי החולים שלנו הם הגיעו,פשוט בושה וחרפה,מה עוד,הערבים יתחילו לקבל תפקידים בכירים בבתי המשפט,במשטרה,במוסדות חינוך,אלא אם כן יש כבר ערבים במקומות האלה.
הם מתרבים פה כמו זוג שפנים,צריך למגר את הסרטן הערבי מארץ ישראל עכשיו!!!
ורן,זה נשמע מבחיל מה שהם עשו לך,ותיהיה בריא:)

--- סוף ציטוט ---
בס''ד

יפה מאד ששמת לב לכך שאחת מדרכי הלחימה של האויב הערבי הנאצי יש''ו היא, ההשתלטות על שוק העבודה מבפנים !!, הם עובדים בזול ומגיעים בהמונים , ו'' משלימים '' את שכרם במעשי שוד, גניבות של רכוש ורכב , סחר סמוי בסמים ועוד..., וכך הם הורסים אותנו מבפנים בכך שגורמים לפשוטי העם היהודים להשאר מחוסרי עבודה , והם '' עובדים בזול '' --ואת השוד , הגניבות, הסחר בסמים ועוד..., לא מכניסים להם לתלוש . , ראה מאמרים קודמים שלי בנושא .
                                                                  שבוע-טוב, וחדש טוב מבורך
                                                                    הגולה בארץ  :smil037:

יהְוֹנָתַן:
כן, יש המון בנות שירות ערביות , יש גם סטונדטיות ערביות והרבה רופאים  :knuppel2:
אני מתנדב בהדסה בימי חמישי אז יוצא לי לראות ...

IRON_MAN:
אני אומר לכם 60%+ מהצוות שם הם ערבים >:( >:( >:(
והם (המאושפזים) גם מביאים את החמולות שלהם ולוקחים אוכל מהמטבח שבמחלקה >:(

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה